reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak ułatwić zajście w ciażę?-pozycje i specyfiki

reklama
Nie wiem czy to tylko ja dziś "odkryłam" Amerykę, ale wyczytalam, że kobiety, które mają tyłozgięcie macicy powinny 30 minut po przytulanku leżeć na brzuchu. A ja zawsze robiłam świece ;) ;)
Teraz będę mądrzejsza i przy następnym staranku skrzętnie tę wiedzę wykorzystam :) :) :)
Może którejś z Was Dziewczyny pomoże to moje dzisiejsze "odkrycie" :)

A ja naiwna zanim zajrzalam na forum myslalam ze to tak normalnie sie bierze i zachodzi.. A tu widze kombinacji i sposobow jest wiele ;) To jednak niesprawiedliwe , ze jak ktos nie chce dzidzi to obojetnie w jakim dniu cyklu sie nie zabezpieczy to GOL. amy tu jakies sztuczki wyprawiamy cyrkowe :laugh:

reklama
Powiem wam ze ja tez słyszałam ze przy tyłozgieciu dobrze po seksiku polezec na brzuszku.Ale ja jak lezałam to nic z tego nie było a jak" poszłam na luz" czyli nie myslałam o technice to fasolka sie pojawiła. Chyba do kazdego przychodzi w odpowiednim dla fasolki momencie, do jednych szybciej inni czekaja dłużej.
Już niedługo wasza kolej!! Strasznie mocno w to wierze!

Do góry