werciasidwa
Aktywna w BB
Hej. Mam pytanie jak wygląda sączenie się wód płodowych? Któraś doświadczyła? To leci ciurkiem ? Jakoś to się odczuwa ? I jeszcze jedno pytanie mam czy możliwe jest aby śluz był ciągnący a za razem wodnisty ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi odeszły wody, usłyszałam takie jakby pyknięcie w środku i zaraz poczułam że coś ciepłego leje mi się po nogach. Nie było tego dużo, poszłam do łazienki i jak usiadłam na sedesie to wtedy chlusnęło więcej. Potem cały czas się sączyły ale w niewielkiej ilości. Do szpitala jechałam z wkładką założoną i w razie W miałam podkład pod tyłkiem ale nie był potrzebny (jechałam prawie pół godziny do szpitala)Hej. Mam pytanie jak wygląda sączenie się wód płodowych? Któraś doświadczyła? To leci ciurkiem ? Jakoś to się odczuwa ? I jeszcze jedno pytanie mam czy możliwe jest aby śluz był ciągnący a za razem wodnisty ?