reklama

Jak zinterpretować wynik testu?

Polecam robić test dopiero najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, przy cyklach nieregularnych bierzemy pod uwagę najdłuższy cykl ostatnich miesięcy :)

reklama
A co to znaczy, że test jest zalany? Będę wdzięczna za wyjaśnienie, bo na żadnej instrukcji tego nie ma. Za dużo sików i się robi od tego kreska? Niestety mi się zdarzały kreski, a beta zaraz potem negatywna. :(

A co to znaczy, że test jest zalany? Będę wdzięczna za wyjaśnienie, bo na żadnej instrukcji tego nie ma. Za dużo sików i się robi od tego kreska? Niestety mi się zdarzały kreski, a beta zaraz potem negatywna. :(
Pewnie to co Ci się zdarzało to kreska fabryczna, która w niektórych testach jest dość mocno widoczna i przez wielu uznawana za tą prawidłowa, niestety mylnie.

Tak, "zalany" to za dużo moczu, okienko robi się wtedy żółte, a kreski rozmazane :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry