Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie nie jestem jeszcze w ciąży ale w niedługo planuje 2 dziecko .Jak już wspomniałam mam strasznie dużo rzeczy po synku praktycznie brakuje mi tylko łóżeczka bo kojec mam ale wiadome że dziecko tam spać nie będzie odrazu po urodzeniu. Naprawdę aż liczysz 300 zł za rzeczy do szpitala ?. Mi przy 1 dziecku w szpitalu sprawdziły się tylko majtki po porodowe takie podkłady poporodowe( jakby to ujać te podpaski nie wiem czy dobrze nazwe napisałam) sudocrem koszula do karmienia szlafrok i w sumie to tyleWyprawka to droga rzecz. Nie wspomne o ubrankach, ale pieluchy, leki to spory koszt. Jedne zakupy w aptece tonkoszt 300 zl a czlowiek kupuje tylko niezbędne rzeczy do szpitala. Podklady, wkladki laktacyjne i inne "pierdoły"
Troszkę tzn co? Trudno kalkulowac nie mając listy zakupów.Niby mam wszystko po synku ale wiadome żę troszkę jeszcze trzeba będzie dokupić czy duży to wydatek ?