• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki kolor oczu :-)

reklama
mojemu Mikołajkowi zaczał zmieniać się kolor pod koniec pierwszego m-ca. z niebieskich na piwne. i to nie mamusia zauważyła tylko lekarz, czym był bardzo zaintrygowany: że co, że jak to tak wcześnie?:-)dpdam jeszcze że synek mam mamusiowe oczy
:laugh:

Moja córeczka urodziła się z granatowymi, ciemnymi oczętami, a po miesiącu zmieniły się na niebieskie, teraz z dnia na dzień są coraz jaśniejsze. Zastanawiam się czy mogą się jeszcze zmienić na piwne np, jak myślicie?

a mój Oliwierek jak się urodził miał granatowe- jak wszystkie dzieci, teraz ma 2 miesiące i ma już jasnoniebieskie. ciekawi mnie czy mu się zmienią jeszcze ponieważ ja mam bardzo ciemny brąz a mąż zielone.

Witam,

U nas to po urodzeniu miala bardzo ciemne granatowe, pozniej lekko zaczely brazowiec, ale ostatecznie to od ok 11 miesiaca widac, ze beda piwne.

Pozdrawiam,

Mój Macio po uroszeniu standardowo jak wszystkie dzieci miał bardzo ciemne oczka później zrobiły się niebieskie i tak już zostało. Oczka śliczne po mamusi :laugh:

reklama
Mój synus tez miał odrazu p urodzeniu granatowe. Póżniej zmieniły mu się na niebieskie , a teraz dostał kreseczek brązowych. Ciekawe czy z tego brąż będzie ::). Wiecie może do jakiego czasu dziecku sie kolor oczu może jeszze zmieniać ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry