reklama
moj maz zaczal przyzwyczaiac Tomka do pilki prawie od kad maly zaczal chodzic…i tak go wychowal ze synek chyba nam na jakiegos boruca chyba wyrosnie…
[FONT="]moj brat chodzi ze swoim synem (4 lata na basen teraz zastanawia się czy nie wziasc tez coreczki (ma roczek) [/FONT]
[FONT="]moj brat chodzi ze swoim synem (4 lata na basen teraz zastanawia się czy nie wziasc tez coreczki (ma roczek) [/FONT]
chryzantema78
Zaciekawiona BB
Mój Maciek już od czterech lat chodzi na basen i muszę wam powiedzieć, że to jednak mam ma zwykle mniej energii, niż mały po pływaniu..To już sześciolatki mogą ćwiczyć capoeirę? Właśnie niedawno nad tym zastanawiałam, czy to aby bezpieczne?
Tak, pod okiem dobrego trenera. Moja córka ćwiczy od piątego roku życia. Oczywiście, do tego basen.
ja to proponuje dla malego chlopca zaczac sztuke walki jakas. napisala juz ktoras z pan o capoerze, ale ja tez wiem, ze mozna tez inne, jak karate. potem bedzie szczesliwy, ze od dziecinstwa trenowal. bo dla dziewczynki to oczywiscie taniec lub lyzwy 
Hej,
nie tak dawno, dziewczyny na tym forum poruszały podobny problem, w kontekście sportu dla całej rodziny - zajrzyj, może coś cię zainspiruje Tymbark Komitet Matek - Forum - Sport rodzinny dla mamy, taty i czterolatki
nie tak dawno, dziewczyny na tym forum poruszały podobny problem, w kontekście sportu dla całej rodziny - zajrzyj, może coś cię zainspiruje Tymbark Komitet Matek - Forum - Sport rodzinny dla mamy, taty i czterolatki
karoolina
Mama Weronki :)
basen już od dłuuuuuższego czasu :-) a od niedawna taniec ;-)
reklama
A co myślicie o karate? Syna ma 5,5 roku, mówi, że chciałby, ale ja nie jestem pewna. Słyszałam same dobre opinie. Na trenujto.pl znalazłam już dobre miejsce, gdzie takie zajęcia dla dzieci prowadzą... co o tym myślicie?