reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

dzieki agusia

faktycznie super sie prowadzi ten wozio, probowalismy kilka ale mezowi ten wpadl w oko, wsadzilam Laile do srodka i tez byla zadowolona....a co do JAne to wczesniej nic o niej nie slyszalam, jak mowie ja w temacie wozkow nowincjuszka jestem...

reklama
A powiedzcie dziewczynki czy do tego wozia jest mozliwosc dokupienia palaka i oslony na nogi-dla mnie wozek spacerowy ma byc jedynym wozkiem-bo stary dni ma policzone...

A ja nie bede juz kupowac spacerowki:-).Mam po corci,ktora mi w zupelnosci odpowiada,dzwigac jej nie musze,rozklada sie i nie jest zniszczona:tak:

A powiedzcie dziewczynki czy do tego wozia jest mozliwosc dokupienia palaka i oslony na nogi-dla mnie wozek spacerowy ma byc jedynym wozkiem-bo stary dni ma policzone...

nie wiem MATECZKA w wyposazeniu jest tylko osolna na deszcz, ale jesli Ty potrzebujesz wozka na kazda okazje ja rozejrzalabym sie na Twoim miejscu za jakims innym wozkiem, moze nieco wiekszym i z palakiem i oslona w wyposazeniu...powodzenia!!!!

Rety, ale ten wózek Susu mi się podoba :sorry2: Idealny jak dla mnie jako wózek awaryjny, regulacja podnóżka i oparcia, duże koła, mały po złożeniu i waga tylko 5,6 kg. Wszystko mi się w nim podoba, oprócz ceny :dry:

A ja poszlam dzis do sklepu wkurzona, ze nie mam wozka i kupilam taki-mala zadowolona ja tez(moglo byc oparcie troche wyzsze ale wtedy ciezko do bagaznika by wszedl) gwarancje mam na dwa lata-sklep blisko a stary zostawilam w piwnicy na wszelki wypadek.Bedzie jak bedzie ale juz mam to za soba UFFFF

reklama
Do góry