Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no wóżeczek pierwsza klasa, nie wiedziałam że nawet mają wózki jednorazowe
:-)

Kasiu, aukcja się skończyła, teraz jest nowa, pan chyba postanowił się bardziej dorobić http://www.allegro.pl/item241269428_wozek_dzieciecy_wielofunkcyjny_hit_cenowy.html
UUU, aż strach dzieciaka włożyć do takiego hitu cenowego, niewiadomo czy na pierwszym zakręcie się nie rozsypie, a w ogóle to ten wózek wyglada jakby miały w nim jeździć lalki
![]()

Z cena to fakt, niezły numer, no i jakość się poprawiła w ciągu paru godzin

Rybcia, jesteś bardziej spostrzegawcza, bo ja nie zauważyłam opinii o tym kółku![]()

Jeśli tak, to pewnie przyzwyczaiłaś małą do takich spacerów i będzie jej trudno przywyknąć do wózka. Moja córka ogląda, co się dzieje na świecie i siedzi spokojnie w wózku. Dobrze sadzać malucha na spacerach w spacerówce przodem do kierunku jazdy, dzieci są zazwyczaj wtedy zaintreresowane tym, co się dzieje na swiecie. No ale skoro Twoja mała nie siedzi (na co ma jeszcze czas) to nie możesz ją raczej sadzać, możesz ewentualnie usadowić ją w pozycji półsiedzącej - półleżącej.