reklama

Jaki wózek polecacie? 2018

J

jadziaaa

Gość
Cześć Dziewczyny! Mam do Was pytanie odnośnie jaki model wózka wybrać. Będę go używać głównie w mieście. Chciałabym, żeby łatwo się składał i mieścił się w bagażniku samochodu. No i oczywiście, żeby miał nowoczesny design. Mam jeden typ, ale nie wiem co o nim sądzicie. Podoba mi się wizualnie - Anex Cross lub Anex Sport. Oczywiście, żeby cena była w miarę. :) (max. ok. 4500 tys. za 3 w 1 lub 2 w 1). Czekam na Wasze opinie.

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
Moje drogie!
Rodze w kwietniu, mam totalny mętlik w głowie z wyborem wózka:(
Zakochałam się w Anex Sport Discovery. Mąż twierdzi, że drogi i ciemny plus eco skóra na lato to maleństwo się ugotuje :(
Podobają mi się też wózki Tutek, Wiejar ale nigdzie nie mogę znaleźć opini o nich. Może Wy mi doradzicie?
e65839c84d6eb60b17945503117e.jpeg.jpeg
11d0420ad2ad3f0500ced406ade8a32b.jpeg
tutek-wozek-wielofunkcyjny-timer-limited-edition-diamond.jpeg

Ładne są z eko skóry, ale wydaje mi sie, ze skoro to wóżek dla dziecka to pewnie nie jest tak, ze dziecko się w nim latem ugotuje. Tyle teraz się słyszy o termicznych gondolach, może ma jakiś wentyl na lato. Tak mi sie wydaje i łądny taki ciemny, nie pobrudzi się. Też właśnie szukam wózka i niełatwe to...

gdy dwa lata temu wybierałam wózek dla mojej córki to kierowałam się głównie tym czy będzie on wygodny i komfortowy, czy nie będę miała problemu z kołami (zwróć uwagę z czego są wykonane), jak skłąda się taki wózek, czy łatwo go zmieszczę do samochowu, czy jest lekki, czy materiał z którego jest wykonany jest nieprzemakalny czy łatwo się czyści. Teraz jest bardzo dużo opcji kolorystycznych, można kupić ładny i porządny wózek. ja akurat kupiłam nowy, teraz dla drugiego bobasa mi się przyda, ale myślę, że używany też jest okej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry