reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Malina bardzo podobny do bogaboo jest Baby Ace i jest tanszy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BABYACE (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CITI
Delti emu -nam bardzo przypadł go gustu,leciutki,ładnie wykonany,ma skorzana raczke ale koła piankowe(bardzo porzadne,pan sprzedawca powiedział ze jeszcze nikt nie kupował nowych ani nie reklamował koł,na jakims forum w opini pisało ze po poł roku jezdzenia nawet po lesie wygladaja jak nowe),przekładana spacerowka,oprocz koł pompowanych to cała reszta pasuje do Twoich kryteriow;)
Mutsy transporter-pani w sklepie wogole odradziła nam ta firme,a w opiniach czytałam ze to najbiedniejszy model tej firmy i ze pekaja stelaze,moj M tez przypatrzył sie łaczeniom i były plastykowe wioc kiepskie
Jedo-fajne ale strasznie duze,jak dla nas nie zmiesci sie w bagazniku,trzeba pamietac ze nie tylko stelaz bedzie sie chowało ale cała spacerowke
Bolder ecoline-podobał mi sie bardzo ale na zywo juz tak nie,brzydko wykonany,widac wszystkie spawy(tak jak w x landerze)

Wybor ciezki ,nalezy do Ciebie,hihi;)
a jeszcze pan w sklepie odradził maxi cosi citi bo nie ma do niego bazy.

reklama
Cale szczescie tutaj tego sniegu nie ma, a po plazy jezdzi na 2 kolach :)
chciaz plaze w cieplych krajach sa w miare przystosowane do wozkow, dla niepelnosprawnych, wiec nie ma problemu.

ola, i ile tanszy ;)
Wlasnie na zdjeciu z linka jest pokazane jak jezdzi po plazy i schodach :)

Ostatnia edycja:
Agacinus fajny i tez mi sie spodobał ten pomysł ze składaniem przy jezdzeniu po plazy (my mieszkamy na Wybrzezu to by sie przydał taki ''myk'') ale przeraza mnie ze on jest z polaru,jakos do mnie to nie przemawia,a co bedzie jak nagle zmoknie?poza tym do polaru strasznie czepia sie siersc psa.

Do kryteriów dodałabym jeszcze:
- odpinana rączka w spacerówce (ta która chroni dziecko przed wypadnięciem z wózka)
- podnóżek w spacerówce
- odpinane pokrowce do prania

A kupujecie bazę do fotelika MC?? Jaką??
Nasza Hondka jest starsza niż '03, więc te isofixy czarodziejskie odpadają..

Bazy chyba pasuja do wszystkich autek tylko te isofixy to do tych nowszych tylko ale jeszcze dowiedziałam sie w sklepie ostatnio ze maxi cosi citi nie ma nawet tej zwyklej bazy.

Sa bazy bez isofixa 60800080_xl.jpg
i z isofixem
SS07200-6898TPS132426.jpg

Taz isofixem ma takie zolte wypustki. Ja tez musze kupic baze bez, bo mam starszy samochod :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry