katjusza77
szczęśliwa mama :-)
my też na dzień dzisiejszy obstawiamy Jedo, jeszcze nie wybraliśmy modelu ale wydaje się, że łączy wiele opisywanych przez Was funkcji i nie jest strasznie drogi
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malo jest wozkow ze skorzana raczka.U mnie takie kryteria to jeszcze:
- pompowane koła
- skrętne przednie koła
- regulowana rączka
- łatwy dostęp do kosza pod wózkiem
- skórzana rączka
- spacerówka przodem i tyłem do kierunku jazdy
- i generalnie, żeby wszystko łatwo się odpinało, zapinało i przemieniało
- lekki
Idealnego nie dostanę w tej cenieale przeciez to tylko WÓZEK - nie mogę dać się zwariować
)))
Futrzaczku zawsze będzie chyba jakieś "ale" :/ Gdybyśmy chciały mieć idealny wózek pod każdym względem, który spełniałby wszystkie nasze założone wcześniej kryteria, to kosztowałby spokojnie 4tysie, ale czy to warto..
A z tym fotelikiem MC, to wpinanie do stelaża ma chyba sens latem jak idziesz na zakupy, żeby było łatwo manewrować pomiędzy półkami, żeby było lekko itp. a zimą to chyba niewygodnie będzie takiej Kruszyni w kombinezonie gnieść się w foteliku.. Sama nie wiem..
Mają jakieś promocje w Mama i ja??