reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Buziaczek, ja mialam podobny wozek dla Olafa i zaplacilam za niego podobna cene...i jedno moge powiedziec...
jedno, wielkie......NIE ;)

A powaznie mowiac to jest dluga lista,kola nie sa takie najdrozsze, raczki lubilam, bo moglam sobie wieszac torby z zakupami, ale generalnie wielkie rozczarowanie.

reklama
:confused::szok:nie latwo znalezc cos z wiekszymi kolkami wielofunkcyjny i za dobra cene jeszcze tutaj w uk - mission impossible - prawie
to jakies inne pomysly??

Ostatnia edycja:
oki to my szukamy czegos takiego zeby ten wozek byl na dluzej z gondola ze spacerowka fotelikiem do car'a i duzymi kolami i zeby nie kosztowal milion funtow a taki mix to ohoho nie tak latwo znalezc a i jeszcze jakis pojemnik na male zakupy moglby byc zeby wozka co 3 minuty nie zmieniac wiesz mam nadzieje co mam na mysli??:baffled: :tak::confused:

buziaczek, a zagladalas do linka ktory wkleilam? za 500 funtow mozesz miec spacerowke, gondole, spiworek i fotelik do samochodu :) fajna stronka zobacz, moze cos znajdziesz dla sibie. PS. tez jestes z UK?

tak jeftem z uk rodem z bielska bialej:) a teraz w buckinghamshire. a ty? nio zaraz lookne na te stronki bo nad wozkiem to trzeba pomyslec a ciezko znalezc ideal hmm:confused:

ale tak blizej ktorego miasta? Bo ja jestem z okolic Birmingham :)

Przegladalam strone Agacina :) Rzeczywiscie ceny maja atrakcyjne, ale postaram sie poszukac info o tym sklepie...bo czesto zdarzaja sie takie, ktore sprzedaja naprawione wozki uzywane..ktore nie maja zniszczen, jako nowe...

reklama
Buziaczek, ale w Mamas&Papas to oni w ogole nie wiem skad te ceny maja....

A ja do Ciebie Milutek tez cos musze napisac..bo ostatnio gadalam na ang forum o wozkach, o jednym z tych ktore ja chce..i duzo mam pisalo o tym samym, ale dla blizniat...i generalnie same plusy...oczywiscie nie chce Ci nic wciskac i w ogole, bo z tego co mi sie wydaje to masz juz wybrany, ale chocby na przyszlosc ;)
Baby Jogger City Mini Double - Black/Black 1004-b/b - Bambino Direct

Do góry