reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

:-)milutek nio ty z zywca tak? a ja dokladnie z wilkowic k bielska:) a co do harsharani to ja mieszkam w Chesham niedaleko watford... milo wiedziec ze jest ktos w miare blisko a nie tylko 1200 mil:)kurcze to takie numery z tymi wozkami robia? ten na ktory dalam link ze strony agaciny nawet w porzadku sie wydaje tak w styczniu chyba bedzie sie trzeba zaopatrzyc co nie?? co myslicie kiedy jest na to czas? bo za wczesnie to tez nie ma co bo nie chce wywolywac wilka ptfu!szymonka z lasu ptfu! z brzuszka hehe:-D;-)

reklama
Buziaczek- ja to czekam do porodu- chyba ze wcześniej napatoczy się zbędny grosz:) Tak jak Ty boje się wcześniej zapeszać:)
Choc w mojej sytuacji jest bardzo istotne to ze tfu tfu jakby coś poszło nie tak to żebym nie została z bliźniaczym wózkiem:):)Ale i tak się rozglądam jak szalona i jestem pełna nadziei ze taki powóz ogromny zaparkuje w naszym garażu na początku roku:) A Wilkowice znam:):)

:-Dnio my tez do poczatku roku nie chcemy nic kupowac troche chcemy zaoszczedzic i dopiero pozniej powolutku bo po co zapeszac! ja zywiec tez znam no mniej wiecej raczej mniej jak wiecej ale bywalo sie tam:) a jak ty sie czujesz z dwojka? jakies dolegliwosci? bo ja mam szymonka w brzuszku ale tak mi na kosc ogonowa uciska ze czasem to sie chodzic nie da nawet:baffled:

Buziaczek, ja wlasnie znalazlam taki wozek :

Zobacz załącznik 293160

Przy czym zestaw kosztuje... 250 funtow razem z fotelikiem... i spacerowka na poczatku ma funkcje gondoli.
Wozek nazywa sie Obaby Zezu Pramette i powiem Ci, ze zastanawiam sie nad jego kupnem... Bo jak zobaczylam recenzje... Powiem tak.. Na powiedzmy 50 osob, nie bylo zadnej, ZADNEJ, osoby, ktora powiedziala o tym cos zlego.... Troche jestem w szoku i tylko dzieki Tobie Agacina , bo na tej stronie wlasnie bylo :)

OBaby Zezu Pramette Travel System - Sport Red

A to jest link z wielka iloscia zdjec :)

faktycznie rewelacja i jeszcze ta cena troche dziwnie tanio a to na pewno nowe wozki?? naprawde super i powiem ci harsharani , ze tez z moim wezem o nim chyba pomyslimy ale nie lepiej by go bylo poogladac na zywo?:nerd::confused::shocked2: bo wiesz za ta cene to tutaj nie specjalnie jest w czym wybierac a to jest cudo prawie za free:)

wlasnie siobie tak zerknelam ale ceny tez maja fajne takie ze hoho! porownywalne ceny mebelek dzidziusiowych do mamas & papa. bylismy w watford w mamas &p.i wszystko ladnie i pieknie ale te ceny to powalaja na nogi takie ze uhuhu chyba jeszcze poszperac trzeba zeby taniej znalezc i dobrze jakosciowo szkoda ze nie mieszkasz blizej bo bysmy zrobily rajd po sklepach maluszkowych:-D

no,szkoda,ze nie blizej....

Patrzylas w argosie? na babies'r'us? Jakich mebli szukasz? typowo do dzieciecego czy takie jak lozeczko etc?

reklama
Ladniutke :) Ale jestes pewna, ze chcesz kupowac taki zestaw? To znaczy..mam na mysli, ze to sa takie typowo maluchowe mebelki i nie posluza dlugo w takiej postaci, bo przyznam szczerze, ze po latach bedziesz potrzebowac normalnych rozmiarow...

A w ogole to chyba zly watek, wiec sie przeniesmy na urzadzanie pokoju ;)

Do góry