Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agnes, a czy ty orientowalas sie w cenach iCandy w Twojej okolicy? Bo z tego co widze, to wszedzie sa inne. Fotelik Maxi Cosi mozna kupic juz za okolo 100 funtow, plus adaptery do fotelika 30 L.
Na nowe nie patrzyłam jeszcze, ale po cenach używanych na ebayu sądzę, że są dosyć drogie Muszę się przejsć po sklepach i popatrzec troszkę, z tego co się orientuję to fotelik maxi cosi kosztuje około 100f, tak jak piszesz
Wyzej podalam ceny nowych iCandy w Glasgow wiec raczej takie z drozszych sa... Ale prowadza sie super i wszystkie maja nierozkladane spacerowki, ale duze. Na youtubie masz filmiki z prezentacja
U nas niby tesciowie chca kupic wozek (poniewaz kupili siostrze K. dla jej pierwszego dziecka)... Wiec koszt az tak strasznie mnie nie przeraza, ale nie chce wydac i tak 6 stow na sam wozek, bo z tego co pamietam to bez sensu i nie daj Boze bedzie cos nie tak z nim i bede sobie w brode pluc, ze za tyle kasy moglam miec to,to to i to... Tak zrobilam z Olafem i szkoda bylo najpierw za bezcen sprzedac, a pozniej juz byl tak rabniety, ze juz nawet by sie nie dalo.
Wydaje mi sie, ze cena 350 za nowy wozek,fotelik i carrycot jest jak dla mnie znosna Wiec jednak zainwestuje w britax (no tesciowie zainwestuja)...No a druga opcja to obaby zezu pramette.
Z tego co się orientuję to foteliki britax ( w Polsce chyba inaczej się ta firma nazywa ) i maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych dla dzieci
Zaraz zajrze na youtube pooglądać wózki, że też prędzej o tym nie pomyslałam
taaak, cena jest cudowna ;/ ale wózek naprawdę ekstra, ja z kolei mam teraz inny problem, mój wózek ( mimo że go jeszcze nie zakupiłam ale zmierzyłam) nie mieści się do windy mam chyba najmniejszą windę na świecie jakieś pojedyncze spacerówki się mieszczą no ale co z gondolą i tymi wózkami z wielkimi kółkami? nie wiem co robic nie mam wózkowni, mieszkam na 5 piętrze i zero pomysłow jak to rozwiązac