reklama
Na nowe nie patrzyłam jeszcze, ale po cenach używanych na ebayu sądzę, że są dosyć drogie
Muszę się przejsć po sklepach i popatrzec troszkę, z tego co się orientuję to fotelik maxi cosi kosztuje około 100f, tak jak piszesz

H
Harsharani
Gość
U nas niby tesciowie chca kupic wozek (poniewaz kupili siostrze K. dla jej pierwszego dziecka)... Wiec koszt az tak strasznie mnie nie przeraza, ale nie chce wydac i tak 6 stow na sam wozek, bo z tego co pamietam to bez sensu i nie daj Boze bedzie cos nie tak z nim i bede sobie w brode pluc, ze za tyle kasy moglam miec to,to to i to... Tak zrobilam z Olafem i szkoda bylo najpierw za bezcen sprzedac, a pozniej juz byl tak rabniety, ze juz nawet by sie nie dalo.
Wydaje mi sie, ze cena 350 za nowy wozek,fotelik i carrycot jest jak dla mnie znosna
Wiec jednak zainwestuje w britax (no tesciowie zainwestuja)...No a druga opcja to obaby zezu pramette.
Zobacz załącznik 296586 Zobacz załącznik 296587
Z reszta... te wszystkie wozki mi sie wydaja takie same teraz.
Wydaje mi sie, ze cena 350 za nowy wozek,fotelik i carrycot jest jak dla mnie znosna
Zobacz załącznik 296586 Zobacz załącznik 296587
Z reszta... te wszystkie wozki mi sie wydaja takie same teraz.
H
Harsharani
Gość
Tak, gwarancja 2 lata tez.
Ja juz mialam britaxa fotelik i sprawowal sie calkiem ok
Wiec na maxi cosi mi az tak bardzo nie zalezy 
Ja juz mialam britaxa fotelik i sprawowal sie calkiem ok
kasiulka85
Fanka BB :)
H
Harsharani
Gość
Jaki fajny kolor
Znam firme, ale nie wiem duzo o tych wozkach 
Kasiulka wózeczek śliczny
, no ale cena też piękna 
Z tego co się orientuję to foteliki britax ( w Polsce chyba inaczej się ta firma nazywa ) i maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych dla dzieci
Zaraz zajrze na youtube pooglądać wózki, że też prędzej o tym nie pomyslałam

Z tego co się orientuję to foteliki britax ( w Polsce chyba inaczej się ta firma nazywa ) i maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych dla dzieci

Zaraz zajrze na youtube pooglądać wózki, że też prędzej o tym nie pomyslałam

Ostatnia edycja:
reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
taaak, cena jest cudowna ;/ ale wózek naprawdę ekstra, ja z kolei mam teraz inny problem, mój wózek ( mimo że go jeszcze nie zakupiłam ale zmierzyłam) nie mieści się do windy 
mam chyba najmniejszą windę na świecie
jakieś pojedyncze spacerówki się mieszczą no ale co z gondolą i tymi wózkami z wielkimi kółkami? nie wiem co robic
nie mam wózkowni, mieszkam na 5 piętrze i zero pomysłow jak to rozwiązac