reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Agnes, a czy ty orientowalas sie w cenach iCandy w Twojej okolicy? Bo z tego co widze, to wszedzie sa inne. Fotelik Maxi Cosi mozna kupic juz za okolo 100 funtow, plus adaptery do fotelika 30 L.

reklama
Na nowe nie patrzyłam jeszcze, ale po cenach używanych na ebayu sądzę, że są dosyć drogie :tak: Muszę się przejsć po sklepach i popatrzec troszkę, z tego co się orientuję to fotelik maxi cosi kosztuje około 100f, tak jak piszesz

Wyzej podalam ceny nowych iCandy w Glasgow :) wiec raczej takie z drozszych sa... Ale prowadza sie super :) i wszystkie maja nierozkladane spacerowki, ale duze. Na youtubie masz filmiki z prezentacja :)

U nas niby tesciowie chca kupic wozek (poniewaz kupili siostrze K. dla jej pierwszego dziecka)... Wiec koszt az tak strasznie mnie nie przeraza, ale nie chce wydac i tak 6 stow na sam wozek, bo z tego co pamietam to bez sensu i nie daj Boze bedzie cos nie tak z nim i bede sobie w brode pluc, ze za tyle kasy moglam miec to,to to i to... Tak zrobilam z Olafem i szkoda bylo najpierw za bezcen sprzedac, a pozniej juz byl tak rabniety, ze juz nawet by sie nie dalo.
Wydaje mi sie, ze cena 350 za nowy wozek,fotelik i carrycot jest jak dla mnie znosna :) Wiec jednak zainwestuje w britax (no tesciowie zainwestuja)...No a druga opcja to obaby zezu pramette.

Zobacz załącznik 296586 Zobacz załącznik 296587

Z reszta... te wszystkie wozki mi sie wydaja takie same teraz.

a jak jest z gwarancja? Bo babeczka wczoraj mowila, ze iCandy ma 2 lata gwarancji.

Mi zalezy na foteliku Maxi Cosi..

Jeju, jakas taka ochota naszla mnie na spacerek z wozkiem ;) kupie teraz, to kota bede wozic, haha

Tak, gwarancja 2 lata tez.

Ja juz mialam britaxa fotelik i sprawowal sie calkiem ok :) Wiec na maxi cosi mi az tak bardzo nie zalezy :)

Kasiulka wózeczek śliczny:tak:, no ale cena też piękna :sorry:

Z tego co się orientuję to foteliki britax ( w Polsce chyba inaczej się ta firma nazywa ) i maxi cosi to jedne z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych dla dzieci :tak:

Zaraz zajrze na youtube pooglądać wózki, że też prędzej o tym nie pomyslałam :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
taaak, cena jest cudowna ;/ ale wózek naprawdę ekstra, ja z kolei mam teraz inny problem, mój wózek ( mimo że go jeszcze nie zakupiłam ale zmierzyłam) nie mieści się do windy :(:( mam chyba najmniejszą windę na świecie :( jakieś pojedyncze spacerówki się mieszczą no ale co z gondolą i tymi wózkami z wielkimi kółkami? nie wiem co robic :( nie mam wózkowni, mieszkam na 5 piętrze i zero pomysłow jak to rozwiązac :(

Do góry