reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Zuza a wiec tak :
- x lander nie jest ani mały ani lekki ;)
- Vector jak dla mnie zbyt wywrotny
Ale to sa tylko moje opinie i odczucia,z tego co ja ogladałam na zywo to najmniejszy i najlzejszy ,z mozliwoscia wpiecia fotelika Maxi Cosi i w normalnej cenie jest Delti Emu .

reklama
czytam od jakiegoś czasu wasze opinie na temat wózkach. Myślałam że już zanalazłam swój typ, ale jakoś co tydzień inna wizja i sama sie już pogubiłam. Wiem tylko ze ma być lekki, w miarę mały (ze względu na samochód) no i 3w1. Może macie jakieś swoje typy??
A o tych myślałam do tej pory:
ABC DESIGN 3-Tec 2010 WÓZEK+TORBA+FOTEL+PARASOLKA (1319297647) - Aukcje internetowe Allegro
VECTOR AIR_3W1_ESPIRO_FOTELIK NEO_GONDOLA W-0zl (1320629327) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER MODEL XA 2010 OCEAN 3w1 GOND+FOT+SPAC (1336178973) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA CENA QUINNY BUZZ STRAWBERRY+GONDOLA+FOTELIK (1321983543) - Aukcje internetowe Allegro

witam!
Mialam buzza i nie polecam ciezki i nie taki maly po zlozeniu no chyba ze masz kombi i Ci wszystko jedno...ciezko sie prowadzi z troche ciezszym dzieckiem. Ale ladny jest:-) poza tym moj sie ciezko skladal a byl nowy po powrocie z serwisu bylo lepiej.w snieznej zimie nie da sobie rady..mam teraz speedziaka i rewelacja w porownaniu do buzza ten wozek plynie nie jedzie a pcham dwoje dzieci jedno na dostawce. I wydaje mi sie ze jest lzejszy od buzza.Buzz w wersji spacerowej wazy 14,4kg a nie 11kg jak to pisza na str producenta.

Vector miala znajoma i rama jej pekla.

hej Kobietki

chcialam wam sie pochwalic ze jestem juz PO. Zakupilam bebecar Icon At, miesjki wozek- ale w sumie w miescie bede nim jezdzic. Poki co podobna mi sie wielka gondola- skladana na placko, z podnoszonym oparciem,ocieplana wielka budka z wentylacja, mozliwosc wpiecia pasow w gondoli do bezpiecznego przewozenia dziecka, spacerowka- rozkladana na plasko- montowana przodem lub tylem do "kierowcy", zmiana fotelika gondoli spacerowki bez zadnych adapterow. Obszerny kosz na zakupy i ogolnie jakos wykonania. tylne kolka pompowane- przednie skretne , lekkie piankowe. Komplecik kosztowalmnie niewiele (allegro)- porownujac do ceny nowych wozkow. Firma ma w swojej ofercie rowniez modele miekkie- takie w ktorych mozna sobie maluszka pobujac.
Wyglada mniej wiecej tak Bebecar
w zestawie dostalam parasolke , oslonke P. deszczowa, moskitiere i inne gratisy.
no i musze wam powiedziec- Jestem zadowolona :)
Jak macie jakies pytanka piszcie!

Witam, ja też juz podjęłam decyzję co do wózka. Wczoraj byłam w hurtowni w Olsztynie, i nawet nie spodziewałam się, że będę mogła na żywo obejrzeć wózek firmy Baby Boom CR-V. Jak dla mnie jest super. Ma skrętną oś tylnią, jest zgrabny ma super spacerówkę i oczywiście jest w rozsądnej cenie bo komplet z fotelikiem kosztuje 1030zł. Rozmawiałam też z osobami które mają ten wózek od 8 miesięcy. Im się sprawdził w 100%. Może kolorystyka nie jest powalająca ale grunt to funkcjonalność. Dowiedziałam się też, że można montować w nim fotelik firmy Maxi Cosi bo są adaptery do dokupienia. My się zdecydowaliśmy na czerwony choć najpierw myśleliśmy o niebieskim.
1292228053.jpgcrv_czerwony.jpg

reklama
Tulip, bardzo Cie przeprazam, ze nic nie napisalam w koncu o wozkach, ale najpierw Olo byl chory, a pozniej malowanie...

Ciesze sie za to, ze juz kupiliscie :)

Do góry