Kasia K-Z czy mozesz mi wyslać na meila zdjecia tego wózka jak masz go w domku? jonca-m@wp.pl
Właśnie wysłałam fotki. Mam nadzieję, że się przydadzą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia K-Z czy mozesz mi wyslać na meila zdjecia tego wózka jak masz go w domku? jonca-m@wp.pl
Chwilowo sam się rozwiązał. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyceA myslalam o Was ostatnio, bo zastanawialam sie jak rozwiazaliscie problem roznincy wzrostu![]()
Dzięki Kasiu za zdjęcia, wózek prezentuje się świetnieWłaśnie wysłałam fotki. Mam nadzieję, że się przydadzą.
mi sie bardzo podoba arctic, a K. volcano..tylko sie boje,ze beda sie brudzic szybko....jungle tez jest super,tylko,ze my nie mamy nic zielonego
a w ogole kto ma maxi cosi mura? bo mam pytanko....
ja się tylko wymądrzę, że 3 kołowe spacerówki są wywrotne. jeśli dziecko się wychyli, to nieszczęście gotowea o samym modelu nic nie wiem...