reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Popieram Madzik :)
To zalezy od wozka i jego wywazenia.
Wiem, ze to moze troche chamsko zabrzmi, ale jezeli chodzi o joggery (czyli wozki 3kolowe) to nie mozna kupowac tych tanszych, bo sa bardzo niestabilne, a poza tym- starac sie szukac duzego kola....

Nawet quinny buzz (czyli dosc drogi) ma duzo recenzji negatywnych pod tym wzgledem...A ten co Madzik wstawila wlasnie duzo osob poleca :)

A warto wybierac joggery z dosc duzym kolem przednim, bo wtedy troche lepiej sie ta cala waga rozstawia.
Po drugie...
Warto wybierac sprawdzone firmy..I tak np teutonia robi super joggery...podobnie Baby Jogger City..
Ja z Olem mialam taki..troszke starszy model ( i pomaranczowy):
Zobacz załącznik 317630

I tez moge polecic :)

ola to prawda, nieco inna jest technika podjeżdżania na krawężnik:tak:

piszecie, że wózki na klatce będą stały.....u mojej znajomej w bloku (spółdzielnia mieszkaniowa, nie wspólnota).....jest wywieszona informacja, że ZABRANIA się zostawiania pod drzwiami rzeczy osobistych typu wózek, parasol, buty itp. gdyż utrudnia to przejście innym mieszkańcom:szok: dla mnie to jakieś dziwne:no: przecież płacą normalnie czynsz i nie wolno wózka postawić:eek:

Madzik czasem te klatki sa tak waskie ze faktycznie jak stoi np wozek to ciezko przejsc albo sie minac z druga osoba,u mojej mamy (wielka płyta) jest specjalna wozkarnia i tez czest były apele społdzielni zeby ja oproznic bo ludzie tam trzymaja graty zamiast wozkow;)u mnie jak stoi rzad wozkow to zajmuje połowe szerokosci korytarza i tez jest ciasno,no ale coz tak teraz buduja:(

Haaa, nasze 4 kolka sa juz w domu :-)
Co sie nameczylismy, zeby go rozkminic :szok: a jak cudowalismy, zeby pasy w foteliku zapiac ;-) smiechu warte. Ale dojdziemy do wprawy :-) sam stelaz dosyc ciezki jak dla mnie teraz, bo kolka swoje waza, ale prowadzi sie super :-)
Kicius nie chcial testowac ;-) bardziej go pudla interesowaly
Jaja byly jak probowalismy go zlozyc. Musialam instrukcje obslugi otworzyc ;-)
CIMG6138.jpgCIMG6140.jpgCIMG6141.jpg

Takie zdjatka na szybko, bez zawartosci niestety ;-)

haaa, nasze 4 kolka sa juz w domu :-)
co sie nameczylismy, zeby go rozkminic :szok: A jak cudowalismy, zeby pasy w foteliku zapiac ;-) smiechu warte. Ale dojdziemy do wprawy :-) sam stelaz dosyc ciezki jak dla mnie teraz, bo kolka swoje waza, ale prowadzi sie super :-)
kicius nie chcial testowac ;-) bardziej go pudla interesowaly
jaja byly jak probowalismy go zlozyc. Musialam instrukcje obslugi otworzyc ;-)
Zobacz załącznik 317932Zobacz załącznik 317933Zobacz załącznik 317934

takie zdjatka na szybko, bez zawartosci niestety ;-)

świetny ten wózek! :-) co to za model?

Ostatnia edycja:
no aga fajnie sie prezentuje oby wam posluzyl;-)
jako ze my znowu mamy dylematy to takie pytanie ktoras z marcjanek wie cos o tym wozku?? OrsoLinea Mille 3in1

świetny ten wózek! :-) co to za model?
iCandy Apple :-)
W Polsce chyba niedostepny, chociaz taz widzialam na allegro.
Fotelik firmy Recaro :-) po obmacaniu w domu przekonalam sie do niego, i juz nie zaluje tak bardzo Maxi Cosi ;-)

Juz nie moge sie doczekac jak Niuniek bedzie w nim jezdzil :-) hi

buziaczek, wyglada bardzo solidnie i nie ma malych kolek ;-)

reklama
iCandy Apple :-)
W Polsce chyba niedostepny, chociaz taz widzialam na allegro.
Fotelik firmy Recaro :-) po obmacaniu w domu przekonalam sie do niego, i juz nie zaluje tak bardzo Maxi Cosi ;-)

Juz nie moge sie doczekac jak Niuniek bedzie w nim jezdzil :-) hi

buziaczek, wyglada bardzo solidnie i nie ma malych kolek ;-)

Dzięki, właśnie próbowałam go znależć, ale raczej go nie ma, bo na allegro cisza ;)

-------
A CO SĄDZICIE O TYM WÓZKU?
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (1400973100) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry