reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Asco, moj wozek tez jest 'goly'. Ale jakos nie bylam przekonana do wozkow 3in1... Moze dlatego, ze chcialam taki a nie inny fotelik i bardzo nam zalezalo na bazie pod niego, a do takiego fotelika od wozka trudno dokupic, jesli w ogole sie da.
Ja juz z moim wozkiem chetnie na spacerek bym sie udala, na poczatku pewnie bede strasznie nieporada z wypinaniem i wpinaniem, ale dojde do wprawy ;-) i mam tylko nadzieje, ze ani razu nie przebije kol/detki...

reklama
doswiadczone mamy i nie tylko, a co powiecie o takim?? warty zainteresowania??
!B4EVKKQ!mk~$(KGrHqV,!isEydoDChqVBMof9jJ4Jw~~_12.JPG

Nie znalazlam o nim zadnych opini w necie.
Wyglada na solidny, ale nie masz gwarancji, ze nie bedzie wywrotny, bo nikt o nim nic nie napisal...
A czemu 3 kolka akurat?

a nie wiem bo tak niektorzy narzekaja na male, niektorzy na duze, no to tak sobie pomyslam ze moze wezme cos po srodku:-p i tak o trzech pomyslalam...hmmm... nie wiem ...nawet mi sie podoba :nerd::confused:ale nie wiem ten wozek dla nas wybrac to katastrofa - na zaden sie nie mozemy zdecydowac:wściekła/y::-)
polski producent - OrsoLinea Mille 3in1

Ostatnia edycja:
dziewczyny gratuluję decyzji:tak:

ależ ta bexa podobna do visty strollera...

buziaczek napisz jakiej firmy wózek...wygląda podobnie do x landera 3 kołowego - tego odradzam bo niezbyt sprawnie działa mechanizm w przednim kole, czasem się blokuje i przez to źle prowadzi, w ogóle w przypadu 3 kołowców stawiałabym tylko na znane i niestety drogie marki, w przeciwnym razie wózek może być wywrotny i kłopot z przednim kołem - a to jest niezmiernie ważne by prowadził się idealnie jednym palcem - to właśnie w 3 kołowcach uwielbiam.

dziewczyny gratuluję decyzji:tak:

ależ ta bexa podobna do visty strollera...

buziaczek napisz jakiej firmy wózek...wygląda podobnie do x landera 3 kołowego - tego odradzam bo niezbyt sprawnie działa mechanizm w przednim kole, czasem się blokuje i przez to źle prowadzi, w ogóle w przypadu 3 kołowców stawiałabym tylko na znane i niestety drogie marki, w przeciwnym razie wózek może być wywrotny i kłopot z przednim kołem - a to jest niezmiernie ważne by prowadził się idealnie jednym palcem - to właśnie w 3 kołowcach uwielbiam.

Zgadzam sie w milionie procentow :) Ja pozniej chce zmienic na baby jogger city mini, lub wlasnie na quinny speedi :)

Buziak,za £500 to ty mozesz niezla bryke kupic. Ja nie chce wydac wiecej niz 350 a i tutaj wybor jest wielki.

edycja:
nie moge spac i szukam sobie wozkow.
Dla dziewczyn z UK (tych niezdecydowanych)...
Warto zwrocic uwage na wozki norton, poczytalam o nich i dosc dobrze sie prezentuja (przede wszystkim norton storm)
NortonChampagneTravel2.jpg

A tak poza tym to mam niezly problem.. Bo znalazlam pewien wozek, ktory ma super recenzje, jest przeceniony do dwoch stow ( z 700!) jedynie i srednio mi sie podoba...ale z drugiej strony- jezeli za taka sama cene mam kupowac cos gorszej jakosci....

Concord-Neo-Travel-Set-Lava-Including-Pack-7.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Harsha, wlasnie mialam zaproponowac tego Concorda Buziakowi ;-) Jak odbieralismy nasz wozek,to jakas parka odbierala taki. Nawet fajny i spore promocje teraz na niego sa. a wyprzedaze niedlugo sie koncza, wiec mozna sie zastanowic :-)

Do góry