reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
oj jakie wy kochana:) concord to ten czarny tak? ale te kolka z przodu jakies takie ...hmmm.... krzywe?:);-) ale ten co harsz znalazla ten kremowy jest fajny i tani a to plus bo my sie jeszcze urzadzamy hihi:)

Dobra, albo ze mna cos nie jest tak....albo...

Zobacz załącznik 318436

Kliknijcie i powiedzcie mi- czy ten srodkowy wozek jest taki sam (chodzi mi o stelaz) jak te poboczne?
Bo nie ma nazwy,a kosztuje 'jedyne' 100 funtow mniej! Mozna go kupic za 160 juz...podczas gdy te inne- 260 mniej wiecej (tylko w promocji).

Wydaje mi sie ze na stelazu tego srodkowego nie ma tego czegos czarnego miedzy pałakiem idacym do duzego koła a pałakiem na lini raczki,ciezko to opisac... moze cena jest inna ze wzgledu na rodzaj koł...

doswiadczone mamy i nie tylko, a co powiecie o takim?? warty zainteresowania??
!B4EVKKQ!mk~$(KGrHqV,!isEydoDChqVBMof9jJ4Jw~~_12.JPG

Buziaczek będę niedługo widziała o tym wózku wszystko, koleżenki kuzyn je sprzedaje i tym samym kumpela sama się zaoferowała,że się sie o nich wszystkiego dowie.

Harszharani dla mnie to one wszystkie wyglądają tak samo, tylko faktycznie ten srodkowy ma jakis napis na stelazu:tak:

Harsh - a może różnią się tym z czego są wykonane?i stąd ta różnica w cenie...tzn wiesz..chodzi mi o to, że w jednym rurki są z czegoś tam, a w drugim z czegoś lepszego, doczytaj o tym i jeśli się nie różnią materiałem to bierz tańszy:>

reklama
Kupiliśmy taki wózek, kolor czerwony :-)
V-MAX KOLORY 2010

Wybieraliśmy jeszcze między tako, jedo i graco.
Sama jestem zdziwiona, że akurat v-max mnie zauroczył, ale porównałam sobie wózeczki i ten jest łatwy w prowadzeniu, jednym paluszkiem (nie wierzyłam, że są takie wózki jak o nich pisałyście). Super łatwo się składa, nawet taka słaba kobietka sobie poradzi :laugh2: Po złożeniu mieści się do naszego małego forda fiesty, bo wielkie koła układają się na płasko. I właściwie ma wszystko czego chciałam oprócz folii pod nóżki w spacerówce, ale pokrowiec jest tam czarny i łatwy w praniu. Konstrukcja wygląda solidnie. Gondolka ma kieszeń na drobiazgi.
Czytałam sobie opinie w internecie i znalazłam kilka pozytywnych i żadnej negatywnej.

Do góry