reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Aga_cina, wybraliście swietny fotelik! Ja też wahałam sie pomiędzy MC a Recaro. W testach bezpieczeństwa wypadaja tak samo. MC jest na pewno bardziej popularne, ma np. więcej opcji kolorystycznych, ale Recaro specjalizuje się w produkcji właśnie fotelików i foteli do samochodow rajdowych.. To nie może być złej jakości! :-)

Ja zamowilam szary :tak:

reklama
Agacina- ile dałas za brykę???????
lokata- moja kolezanka ma takao i jest zadowolona mów ze lekko sie prowadzi jest zgrabny wszedzie nim wjedzie mnie tez sie podoba;-)

Ufff, Pabella, dobrze przeczytac Twojego posta :) chociaz juz po obejzeniu kilku filmow przekonalam sie do niego :) teraz juz mi sie chyba bardziej podoba niz MC :) i taki mieciutki w srodku.

Pinka, caly zestaw iCandy kosztowal 599,99L, plus do tego baza, fotelik i adaptory ponad 800...

Juz sie moge cieszyc zakupem :) no w sumie jak bede miala w domu to bede sie cieszyc :)

I ja dołączam do grona które posiadają własne 4 kółka:-) Wózeczek dostaliśmy od moich rodziców na święta. Z dumą pokazywałam każdemu gościowi jaki nas odwiedził. Mam nadzieje, że się sprawdzi. No i gratuluję tym co już się zdecydowali a trzymam kciuki za te z was które nadal intensywnie myślą nad zakupem.
baby_boom_crv_citi_d.jpg

Cześć dziewczyny co sądzicie o wózku Baby Merc Q7 tylko że z kołami pompowanymi. Bardzo mi się podoba jest duża gondola itp. A wy wiecie coś o nim?!BjNhQzgCGk~$(KGrHqMH-D8EsgINHCIYBLSlu+(LPw~~_35.JPG

Hej dziewczyny, jestem tutaj nowa :). Chciała bym się was poradzić w sprawie wózka mam jeden typ niestety nie mogę jakoś do końca się na niego zdecydować. Co uważacie o kupnie wózka za 1100zł? Czy może lepiej tańszy kupić używany??
A zastanawiam się nad Baby Merc Q7 3w1 na pompowanych kołach. Wiecie może coś o nim?
m.jpg

hmm no właśnie tu mam problem bo podoba mi się i mojemu K. Ale może jednak warto pomyśleć nad czymś innym. No zastanowię się.;-)

reklama
Harsh ja go nawet ogladałam na zywo;) to jest tej firmy co Emu ktory chcielismy i oni tez robia x-landery,mi osobiscie nie podoba sie ''forma'' stelaza ale ponoc jest lekki i mały po złozeniu.

Do góry