reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Nas jest czwroro - w kolejności: Paweł, Agnieszka, Kasia, Madzia. Reaguje na wszystkie te imiona....Choc w domu zostałam tylko ja (a konkretnie do domu wróciłam) to mama wciąz mówi na mnie Agnieszka, bądź Madzia....A jak sie na świeta reszta zjedzie z własnymi dziecmi...szaleństwo - rzadko kiedy trafi sie na pierwszym razem na właściwe imię....

Kkasiulka..........niezla ekipa i jak ladnie nazwana.......widac, ze wszystko bylo dobrze przez rodzicow przemyslane.....
Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........

anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......
Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......

Pycha.........no wlasnie.......Maja i Kaja........hm.....pomysl jeszcze nad tym, bo u nas w domu bymysmy wlasnie Asia, Kasia........ i Beata.......zawsze sie mamie mylilo........dobrze, ze nie dala jeszcze Beacie - Basia, wogole byloby smiesznie.......Asia, Kasia, Basia..........;jezu zwariowac mozna........

anaklim.......Sonia jak dla mnie wygrywa, no chyba, ze przekonasz mnie, ze Carmel mozna jakos ladnie zdrabniac.........no to wtedy owszem......
Kasia_z moj tez tak ciagle wymyslal.....na kazde cos tam pamietal ze szkoly hehehe, alez sie usmialam przy tym.........tak, wiec u nas nadal obstajemy { oboje, choc maz bardziej niz ja} przy Tymonku........juz sie przyzwyczailam na tyle, ze raczej nie chcialabym, zeby nagle moj slubny, cos znowu modzil......
kama32
Wrześniowe mamy'08
A co powiecie na KAROLA. Zawsze miał być Michał, ale jakiś miesiąc temu obudziłam się z tym Karolem na ustach;-)...Mojemu nic nie mówiłam, a on kilka dni temu mi mówi, że jak chłopak to koniecznie Karol. No to Michał damy mu na drugie
.
Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)

Ale jak dziewczynka będzie,to nie wiem doprawdy. Za pierwszym razem od początku wiedziałam, że ma być Ania (Anna Klara). No i jest. Chociaż chodziły mi po głowie Weroniki i Wiktorie, to zamysł pierwotny okazał się najlepszy:-)
biała_dama
Mamusia Synusia
JAk chłopczyk to będzie Aleks, dziewczynka Wiktoria lub Ewa. Chyba że się nam odmieni ;-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hej mi podoba się Fabian ale moja połówka mówi że ze skodą fabia mu się kojarzy hehehe i co?Co do dziewczynki zdania nie zmienię Milenka 
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Hahahaha Klajo niezłe pomysły,mój Adam wymyślił dla chłopczyka imię Maurycy hihihi mi nie pasi bo zdrobnić się nie da.Olga ładne imię.
reklama
Podziel się: