reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Tutaj są limity,jeśli chodzi o znaki w odpowiedzi?3/4 mi ucielo.Wybaczam ze względu na hormony.Uczmy się tolerancji ☺

Ostatnia edycja:
m_ola hahaha przesuń kilka stron w tył to zobaczysz o co mi chodziło ;) nie potrzebnie się denerwowałas bo ja żartowałam naturalnie ;))

Przeczytałam.. ehh.. widzisz,wszystko zależy od tego,gdzie kto mieszka,jak się wychował,jakie ma perspektywy.. moze faktycznie w małej wsi ktoś by wytykal dziecko o innym imieniu niż Kasia/Basia etc,ale Polska jest coraz bliżej Europy i nie ma co się martwić. Każde imię można nosić z godnością,zwłaszcza to nietypowe ☺

reklama
Wczoraj wypożyczylam książkę z 7000 imion z całego świata, przebrnelismy przez całą I mamy dokładnie to co mieliśmy na początku ;D nic.

Do góry