reklama
Szczęśliw@
Fanka BB :)
Polecam zdecydowanie turystyczne. Od drewnianego córeczka miała tyle obić przy próbach siadania czy wstawania że powiedzieliśmy nigdy więcej drewnianego.
A ja z drewnianego byłam bardzo zadowolona. Służyło nam bardzo długo bo ok 4 lata. Później z braku miejsca musiałam kupić graco turystyczne (ma niestandardowe wymiary). Łóżeczko za 1000 a i jeszcze materac dokupiliśmy. Posłużyło nam ok roku. I w dodatku siatka się poniszczyla, nity już się poluzowały. Pokorzystam jeszcze dorywczo przy kolejnym dziecku i pójdzie na śmietnik. Natomiast z tego mojego drewnianego korzysta już czwarte dziecko z rzędu. A koszt o wiele niższy.
Mam drewniane i jestem z niego zadowolona
Oczywiście polecam do niego ochraniacze bo te barierki bardzo upodobał sobie mój synek i główką do nich ciągnie, a jak są ochraniacze to jest ok, chociaż ostatnimi czasy śpi z nami ;p
Patrycja35
Drewniane..ale te szuflady na dole byly dla.mnie porazka....jedyne co tam trzymałam to chusteczki i pozniej zabawki....ciuszki co chwile byly tam układane ale balagan robil sie raz dwa.Ja juz mam upatrzone najzwyklejsze w ikea
Poslciel jest tez tam fajna i nie droga
Poslciel jest tez tam fajna i nie droga
reklama
Wiktorka88 O
Polecam łóżko rodziców
reklama
Aguu
Mam podobne. Dla nas opcja dostawki mega [emoji106][emoji106]A co sądzicie o chico next to me dreem? Można przystawic do łóżka i jest na kółkach, oraz ma funkcję kołyski
[emoji7][emoji106]Polecam łóżko rodziców
Ostatnia edycja: