reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

JEDZONKO !!!

ja tez nie lubie owocow morza....
ale kiedys jak bylam w tunezji to jadlam osmiornice; bylam tego nieswiadoma i bardzo mi smakowala; ale jak tylko dowiedzialam sie co mam na talerzu to od razu przestalam jesc mimo ze bylo smaczne :) i juz wiecej nie tkne

reklama
Ja za to uwielbiem. Mój mąż robi rewelacyjną zupę z owoców morza - ostrą jak piorun. I krewetki na kilka sposobów - mogłabym jeść codziennie.

Jak na razie to nie mogę się tylko przełamać, żeby spróbować ostrygi. Jakoś nie mogę przeżyć tego, że taka ostryga jest żywa w momencie połykania:no:.

ja owoce ;p morza uwielbiam :)
Szkoda, że tak pierońsko drogie są.

Ale fakt, ostrygi mi nie przechodzą przez gardło.
I raz też wymiękłam, jak sobie kupiłam coś w puszce podejrzewam, że to małże były w czymś (po hiszpańsku wszystko było napisane). Nie wiem, czy tak miało być, czy były zepsute, ale sam zapach mnie odrzucił. Nie byłam w stanie tego łyknąć, ba, nie byłam w stanie nawet zdzierżyć tego zapachu i od razu poszłam na śmietnik.

Asiun - możesz poprosić męża o kilka przepisów?

Joaśka - pewnie. Jak tylko będziemy mieli wspólną chwilkę (co ostatnio nie zdarza się niestety często przez tą budowę, dziecko i Jacka pracę) to coś podrzucę.

Ja uwielbiam salatke z krewetek na ostro z czosnkiem i w smietance, nie znam przepisu bo kupuje gotowe u mamy w sklepie rybnym, ale powiem jest rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asin ja jestemn chetna na przepisy z krewetkami :tak:
PS. Jak tam fachowcy dalo sie cos zalatwic?

reklama
Asin ja jak narazie nie narzekam na to jak mi zrobili. Ciekawe jakie teraz maja ceny.
Nam robili jak jeszcze bylam w ciazy :-Da od tej pory coraz mniej fachowcow i wieksze koszta.

Do góry