reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jest czy nie jest oto jest pytanie

WITAM SERDECZNIE PANIE
Od dłuższego czasu staramy się o fasolke i mam brak okresu od 4 dni jest nadzieja trzy testy pozytywne nadzieja rośnie telefon do lekarza i mówi by zrobić betę i mam 112 wizyta nie widać ciąży proszę wrócić za tydzień zrobić betę i jak wzrośnie to usg i będzie widać bo to może być ciąża biochemiczna
:errr: szok :errr: oszaleje do czwartku Zlapalam doła :hmm: A co jak nie wyszło

reklama
112 to faktycznie ciąży widac nie bedzie
To gdzies 3/4 tydzien
Ja mialam pierwsza bete 358 i czarno bylo na usg :-)
Za szybko poszlas ja tez sie pospieszylam w pierwszej ciąży i za szybko poszłam bo wytrzymać nie moglam :D
Pęcherzyk widac przy becie powyzej 1000 a dzidzie powyzej 10.000 :-)
Takze spokojnie wiem ze latwo powiedzieć ale ja tez sie nakrecalam niepotrzebnie.
Aaa i lekarza bym zmieniła co to za lekarz w ogole który zamiast kobietę pocieszyć to takie rzeczy gada na pierwszej wizycie :/
Powotrz sobie bete jeszcze raz jaki przyrost;)

@olcia1728 ma rację - jest za wcześnie, żeby cokolwiek widzieć. Zrób sobie betę po 48h od ostatniej - ważny jest jej przyrost.( w necie są kalkulatory przyrostu) Jeśli przyrost jest właściwy, wszystko powinno być Ok. Bez stresu!

Cześć dziewczyny.
Lekarz na wizycie stwierdził, 7 tydzień ciąży, ale brak akcji serca, po 4 dniach kazał przyjść do szpitala na zabieg..
Poszłam do innego lekarza tam stwierdził, że ciąża ma 6-7 tydzień, przez nieregularne miesiączki nie mogą obliczyć dokładnie. Nadal brak akcji serca, mam zrobić badania Bety i sprawdzić czy będzie rosła.
Ostatnia @ 27.08, po @ nic nie oblicza, często miałam nieregularne. Czy jest szansa, że usłyszę serduszko mojego maleństwa ??

Cześć dziewczyny.
Lekarz na wizycie stwierdził, 7 tydzień ciąży, ale brak akcji serca, po 4 dniach kazał przyjść do szpitala na zabieg..
Poszłam do innego lekarza tam stwierdził, że ciąża ma 6-7 tydzień, przez nieregularne miesiączki nie mogą obliczyć dokładnie. Nadal brak akcji serca, mam zrobić badania Bety i sprawdzić czy będzie rosła.
Ostatnia @ 27.08, po @ nic nie oblicza, często miałam nieregularne. Czy jest szansa, że usłyszę serduszko mojego maleństwa ??
Zaraz, zaraz - ostatnia miesiączka 27.08 to powinnaś być w 15tc. Nie wiem jak bardzo musiałabyś mieć zaburzony cykl, żeby teraz był 6-7tc. To jest raczej nieprawdopodobne. Byłaś wcześniej u lekarza? Robiłaś betę? Nie nastawiałbym się na pozytywne zakończenie. To bardzo dziwna sytuacja. Bierzesz jakieś leki?

reklama
Do góry