reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jest czy nie jest oto jest pytanie

Zrobilam kolejna betę Ostatni okres 13 listopada a cykl mam 28 dni robiłam bety pierwsza 12.12 o godz 15:45 i wyniosła 112 druga była 15.12 o godzinie 16:43 wyniosła 233 trzecia 17.12 o godz 14:36 i wyniosła 310 boję się strasznie że coś nie tak Zwariuje a kaukulatory beta hcg pokazują za niski poziom
Czy to było to samo laboratorium?

reklama
Niestety wczoraj o 5 rano straciłam moje maleństwo : ((( gdy tylko się obudziłam czułam, że wydarzy się coś złego... dziś wyszłam ze szpitala.. tak bardzo boli mnie serce : (((
Niestety wiem co możesz czuć. Nie wiem jakie masz schorzenie, ale poszukaj jakiegoś dobrego ginekologa, który Cię przebada i przygotuje do kolejnej ciąży. Będzie dobrze, zobaczysz, choć teraz pewnie Ci w to ciężko uwierzyć.

Mój lekarz powiedział żeby odczekać 3-4 miesiące i brać się do roboty.. ale mojego aniołka już nikt mi nie zwróci :(( odszedł już na zawsze :((

Mój lekarz powiedział żeby odczekać 3-4 miesiące i brać się do roboty.. ale mojego aniołka już nikt mi nie zwróci :(( odszedł już na zawsze :((
Z tym braniem się do roboty bym nie szalała - zacznij od badań, żeby uniknąć powtórki. Może trzeba zmienić gina, bo potrzeba świeżego spojrzenia? Ja tak zrobiłam.
I pamiętaj:
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą - one tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat".

reklama
Do góry