Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszamy, zapraszamy!!zapraszamy na wątek nowe mamusie styczen 2008 rok tam piszą mamy nowe bo z stare mamy nas niechciały .ALE MY CIEBIE ZAPRASZAMY

WitamTakże jestem tutaj Nowa :-)
Mam na imie Marta mam 22 lata, 12 stycznia 2008r. urodziłam córcie![]()
Albi nie przesadzaj. Worze dziecko do lekarza pierwszego kontaktu( specjalizacja i nternista i pedjatra jak ostatnio się dowiedziałam), bo nie mam zamiaru tułać się cały dzień pociągiem ( rano o 6 pociąg, lekarz od 8 przyjmuje, a powrotny pociąg o 16), zresztą nie mam jak do niego nawet wsiąść z dzieckiem w wózku, bo nie ma peronuTak wramach wyjasnienie, kolezanka z poprzedniego postu łamie zasady na forum i zachwilie moze dostac ostrzeżenie.
Nie chcemy mam z watku Nowe mamy Styczeni 2008 bo one daja swoim maluszkom, kapusniaki, parówki, danonki, wożą dzieci do lekarza 1 kontaktu bo maja do pediatry 18 km i nie liczy sie dobro i zdrowie dziecka a czas stracony na 18 km, żałosne, woża dzieci do znachorek, co im kosci ustawiaja itd. mozna by wymieniac. Częsc została wywalona lub zupelnie wyproszona z innych f-rach. Jezeli takie cos ci pasuje to odsyłam do lektury i pisania z nimi jak chcesz cos normalniego to zapraszam na wątek Styczniowe mamusie 2008.
. A na cały dzień do miasta bez wózka, nie da rady. A co masz do kapuśniaku, ogórki kiszone dawać można, a kiszonej kapusty ugotowanej nie