reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jeżdżę bezpiecznie czyli wszystko o fotelikach

A to zdjęcie obiecanego fotelika. Już przetestowany i jesteśmy zadowoleni. Ola wydaje się też.
f1nw6.jpg
f2ru3.jpg

reklama
Jest fajny. ma 5-cio punktowe pasy, regulowaną wysokość podgłówka, taką podstawkę niwelującą pochyłość tylnej kanapy (przydaje się przy montowaniu tyłem), płynna regulację odchylenia - jak dziecko zaśnie można szybko przejść do pozycji półleżącej. No i oczywiście montowany przodem i tyłem, wagowo od 0-18 kg. No i cenowo też nie najgorzej - zapłaciliśmy 600,-.

Fotelik Basiu26 jak widac z Twojego opisu bardzo funkcjonalny,a powiedz mi czy materiał nie dopuszcza do pocenia sie dzieciaczka??bo gdzies na allegro taki widziałam.Szukam takiego bo nasza droga do rodziców to 1600 km.A w naszym bez tej opcji to Maxik juz po 30 min.jazdy plecy i główkę ma mokre:-( :-( :-(

O właśnie... u nas też to samo, Martusia zaraz jest mokra, dlatego też w nowym foteliku wolelibyśmy tego uniknąć- o ile to w ogóle możliwe...

Basia śliczny fotelik. My też przesiadamy się na dniach bo Kubas już się nie mieści w swoje nosidełko. naszczęście dobrzy znajomi pożyczyli nam swój więc kaska w kieszeni :-D

reklama
Fotelik co prawda przetestowany ale tylko mała rundka na groby była więc szersze relacje w przyszłym tygodniu bo jedziemy do Zakopca na dwa dni a to już dłuższa wyprawa. Co do materiału producent podaje, że przepuszcza powietrze, w dotyku też jest Ok.
A i na pasach te ochraniacze od wewnętrznej strony mają taką piankę, że są mięciutkie i dziecko nic sobie nie otrze czy coś.

Do góry