reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

Dziekuje dziewczyny.

Wlasnie mnie robotnicy (dziadek i tatus) wyrzucili z pokoju- bo im tylko ZAWADZAM :wściekła/y::-)

a ja to bym wszystko chciala robic no ale moj stan na to nie pozwala ;-) za to dowodzenie wychodzi mi idealnie, zaraz ich pojde opierniczyc ze cos nie tak jak ja chcialam znowu robia hehehe

reklama
Dziewczyny oficjalnie oswiadczam ze jutro zaczynamy juz remoncik pokoiku :-):-):-):-)
Maz w przyszla sobote jedzie sobie dorobic wiec bedzie pracowal caly dzien u jakiegos hindusa a ze jutro mamy wolne zabierzemy sie za malowanie :-) a przynajmniej wszystko przygotujemy pod malowanie (trzeba troszku pogipsowac itp po lustrach i innych pierdolach z saloniku fryzjerskiego)
Juz sie doczekac nie moge :-) Takze jutro pewnie czesto zagladac nie bede, choc jak znam siebie to nie raz wpadne poczytac co u was hehe
super ze juz cos robicie:-):-)
Dziekuje dziewczyny.

Wlasnie mnie robotnicy (dziadek i tatus) wyrzucili z pokoju- bo im tylko ZAWADZAM :wściekła/y::-)

a ja to bym wszystko chciala robic no ale moj stan na to nie pozwala ;-) za to dowodzenie wychodzi mi idealnie, zaraz ich pojde opierniczyc ze cos nie tak jak ja chcialam znowu robia hehehe

Tylko nie krzycz na nich za duzo:-)

Klaudzia ja tez pewnie bede taka sama jak tylko D zacznie malowac itp, oboje nie mozemy sie juz doczekac a , ze ja lubie jak wszystko jest po mojemu to najlepiej sama bym to zrobila...:-)no ale wiadomo, nie da rady....;-)

Klaudzia ja tez pewnie bede taka sama jak tylko D zacznie malowac itp, oboje nie mozemy sie juz doczekac a , ze ja lubie jak wszystko jest po mojemu to najlepiej sama bym to zrobila...:-)no ale wiadomo, nie da rady....;-)
ja mam dokąłdnie tak smao. Aż mnei nosi. Czasem jak mąz coś zacznie, a potem idzie do pracy to ja cichaczem po swojemu przerabiam żeby nie widział że coś tam robię

No to moge sie wkoncu pochwalic "swoim" pokoikiem :)

Pewnie jeszcze cos poprzekladam i cos pododaje ale narazie efekt taki jak widac ;-) Mam nadzieje ze sie spodoba :-)

Przepraszam za ilosc zdjec ale nie moglam zdecydowac ktore wsadzic :zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC01968.jpg
    DSC01968.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 161
  • DSC01981.jpg
    DSC01981.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 163
  • DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 162
  • DSC01974.jpg
    DSC01974.jpg