Kasiiula
mamusia Pawełka :)
fajny kącik
super torba na pieluchy zastanawiam sie tez nad taka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byla w komplecie z poscielafajny kąciksuper torba na pieluchy zastanawiam sie tez nad taka
![]()
no...wyciagnelam i je tam ulozylam;-)katrenki, widze, ze juz wszystko urzadzone
wlasnie mialam sie zapytac, wiem, ze to glupie pytanietez mam ten nappy stacker, byl w komplecie z posciela i zaslonkami, to co wlasciwie z nim robisz? wyciagasz pieluszki z opakowania i tam trzymasz?
prosze sie nie smiac ...![]()
poprostu szybko zaczelam i systematycznie wszystko kompletowalamKatrenki - ale jesteś świetnie wyposażona na nadejście maluszka :-).
Mam taką samą wanienkę ( IKEA prawda ?) i pojemnik na zużyte pieluszki i kosmetyki Hipp ale brakuje mi jeszcze karuzeli, leżaczka, maty edukacyjnej - cała nadzieja w babciach i ciociach ;-).
bo my na te same promocje polujemy.....Katrenki sliczny kacika wanienke mamy ta sama i kubelek tez hehe
:-) a ja jutro wyprasuje poscielke i tez pokoik bedzie przygotowany w 100%.
![]()
bo my na te same promocje polujemy.....;-)