reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kącik małego alergika

Yoanna_ co do znikajacych postów. Ja najpierw produkuje w notatniku a potem kopiuje i wklejam na forum. Bo już mi parę razy wsiaklo:) chyba że z telefonu

reklama
U nas wysypka. Zaostrzyla sie po kapieli. Dzis w ciagu kilku godzin jest na calym brzusxku, pleckach i raczkach.
Nie mam pojecia od czego

U nas tez wysypka postepuje. Dzisiaj wizyta u alergologa ale dopiero o 19. Ja juz nie wiem od czego sie pogarsza.. moze w koncu dowien sie czegos konkretnego.

U nas okazało się emolium. Znacznie pogorszyło stan skóry. Może to być kontaktowa alergie.
Ją już schizuje, że może gluten albo wieprzowina

Będę coś innego szukać do kąpieli i chyba kupię z Dermedic CHCIAŁAM cala serię a okazuje sie że emulsja do ciała ma jakąś niepożądane wręcz toksyczną substancje
Kupiłam w rossmanie mleko ryzowego

Napiszę ale pewnie jutro.
Marika mi na fb pisali żeby do kapania swojego mleka dodać ale moj zarlok co dwie godziny futruje więc odpada. A co z ryżowym mlekiem robisz? Ja kupiłam ale nie dalam rady tak zjesc. Wiec wymieszalam z maka razową woda ciut oliwy i takie nalesniki smażyłam. Nawet nawet:)

Dodalam do kawy inki :)
Oj u mnie mleko to na wagę złota ;)
I jak ci wyszły naleśniki? Ją chce zrobić jablecznik jaglany :)

reklama
Marika- no nawet dobre. Myślę że cukier waniliowy by się przydał. Jadłam z jabłkiem dyszonyn z odrobiną cukru:)

Jesteśmy po wizycie u alergolog. Najlepsze i najwięcej opini na znanylekarz.pl a jestem mega rozczarowana. Powiedzialam czym smaruje i w czym kapie i generalnie jako zalecenie dostalam robic dalej jak robie.... Mimo że jest coraz gorzej . O diete pytałam to odstawic mam mleko- a moge robic jak chcę czyli odstawic wszystko i po kolei wprowadzac produkty i patrzeć co uczuli. Jest tyle roznych kremów i nic nie byla w stanie polecic. Generalnie jak jest powyżej 20 stopni tak jak dzis to na krotki rękaw i krotkie spodenki... O taką nowość tylko bo ja na dwór jeszcze w długim ubieralam... Generalnie nie słyszała jak kilka razy zapytalam co mam zrobic skoro się drapie do krwi przez sen.... Strata czasu i pieniędzy... Muszę szukac pomocy dalej.

Do góry