reklama

Kącik małego smakosza

nice-girl cierpliwości. Parę razy i nabierze wprawy.
Dzisiaj mój młodzian ulał po kaszce ryżowej. A wczoraj nic mu po tym nie było.
Pojęcia nie mam czemu tak...

reklama
Mój po KAZDYM posiłku ulewa ,wiec mnie takie rzeczy nie dziwia. I to nie jest ulanie po policzku tylko na ogół z podłogi scieram. Mam nadzieje ze wyrośnie z tego.

Dziewczyny z jakiej firmy jedzonko ze słoiczków będziecie podawać ( jeśli nie zawsze będziecie gotować)?
My mamy herbatki z bobovita, kaszki tak samo ( bo wiele dobrego słyszałam od doświadczonych mam o tych kaszkach z tej firmy). I tak myślę czy słoiczków też nie spróbować z tego. Gerbera chyba sobie odpuszczę. Hipp'a też.

Gerber w ogóle ostatnio złą sławę ma: tu mówią o MOM w słoiczkach, tam o złej kwasowości (nadmiernej) deserków i zupek, gdzie indziej znowu słyszałam o szkle w musie... Teraz Kasis pisze o folii. Jak dla mnie wystarczy antyreklamy. Mleko Gerber mi pasuje, ale reszta bedzie z Bobovity. Moja koleżanka jest tam głównym ekspertem (na stronie Bobovity jest jej zdjęcie pod infolinią: Zadzwoń/Napisz), więc wiedziałabym, gdyby coś było nie tak.

Ja też chętnie się dowiem od doświadczonych mamusiek które słoiczki polecają. Sama się nad tym zastanawiam. Na razie i tak od tartego jabłka zacznę,ale trzeba będzie wybrać niedługo jakąś firmę.

Gerber w ogóle ostatnio złą sławę ma: tu mówią o MOM w słoiczkach, tam o złej kwasowości (nadmiernej) deserków i zupek, gdzie indziej znowu słyszałam o szkle w musie... Teraz Kasis pisze o folii. Jak dla mnie wystarczy antyreklamy. Mleko Gerber mi pasuje, ale reszta bedzie z Bobovity. Moja koleżanka jest tam głównym ekspertem (na stronie Bobovity jest jej zdjęcie pod infolinią: Zadzwoń/Napisz), więc wiedziałabym, gdyby coś było nie tak.
Dziękuje bo teraz dzięki Tobie upewniłam się, że wybiorę Bobovitę!

dziewczyny a co z glutenem? Jeśli karmimy mieszanie, bo chyba mamy karmione piersią powinny po skończeniu 4 miesiąca wprowadzać?

My większości kupujemy BoboVitę. Raz był gerber banan to mało mojemu dziecku gęby nie wypaliło tyle kwasu cytrynowego było. No i raz Hipp to nawet był niezły, ale mają mały wybór. Z Hipp'a to młody pochłania soczek bananowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry