reklama
ikaa29
Fanka BB :)
Dziewczyny my też przy tv jemy,tylko nie ma tak że cały czas w niego wpatrzona jest a co jakiś czas tylko zerknie chyba że jakaś ulubiona reklama leci ale tak to siedzi ładnie ma zabawki na stoliku albo jakieś kawałeczki jedzonka i karmi siebie i mnie na przemian.
ikaa29
u nas pogoda to jest na topie w tv,Lenka rogal na buzi jak widzi pogode

Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Roxi gratuluję kulinarnych sukcesów :-) ja uwielbiam gotować niuni
O wiele bardziej niż nam samym 
ikaa może mała pogodynka Wam rośnie
makuc u nas z tym wstawaniem też ostatnio było i schemat podobny - na pasy załączyla taki alarm że pewnie pół dzielnicy słyszało. Ale ja jestem straszny uparciuch (pewnie jeszcze nastolatkowy okres buntu przechodze
) i jak ona na pasy nie to ja dawaj pasy byc musza i basta. I po dwóch takich "akcjach" odpuściła bo zobaczyła ze nic nie wskóra. Teraz mamy etap "musze mieć zajętą roczkę" ;-) a dzisiaj podczas podwieczorku usilnie próbowała włożyć łapke do miseczki. Ostatecznie jedzenie wyglądało tak, że ona sobie wybierała większe kawałki gruszki i wciągała sama łapką, a ja resztę jogurtu z owockiem podawałam łyżeczką. Nie ma to jak dobra współpraca ;-)

ikaa może mała pogodynka Wam rośnie

makuc u nas z tym wstawaniem też ostatnio było i schemat podobny - na pasy załączyla taki alarm że pewnie pół dzielnicy słyszało. Ale ja jestem straszny uparciuch (pewnie jeszcze nastolatkowy okres buntu przechodze

ikaa29
Alicja kto wie co to z niej wyrośnie
Współpraca musi być

Współpraca musi być

ikaa29
Natolin ja tak samo,jak musze to gotuje,wolę sprzątać no ale niestety Lenka wiecznie słoiczków jadła nie będzie i w końcu nastąpi magiczny okres gotowania codziennie:-(
reklama
dawidowe
a moja niunia jakoś specjalnie nie patrzy na TV wyjatkiem jest pogoda ;-). JAk jej włącze mini mini to nawet nie spojrzy. Chyba jest przyzwyczaiła że ciagle TV włączone na TVN 24 albo style albo normalny TVN i mama słucha w ramach radia.
Podziel się: