reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
NAT może i ja z tv spróbuję? ;-) mam nadzieję, że u Alicji to jakiś chwilowy bunt, bo jak od teraz tak ma to wszystko wyglądać to ja dziękuję :eek:

Dziewczyny my też przy tv jemy,tylko nie ma tak że cały czas w niego wpatrzona jest a co jakiś czas tylko zerknie chyba że jakaś ulubiona reklama leci ale tak to siedzi ładnie ma zabawki na stoliku albo jakieś kawałeczki jedzonka i karmi siebie i mnie na przemian.

to u nas właśnie wpatrzony w bajki, a ja siedzę obok i mu wkładam jedzonko do buzi. ale jak był u moich rodziców i jadł słoiczkowe jedzonko to bez problemu zjadł bez "wspomagaczy" ;-)

Roxi gratuluję kulinarnych sukcesów :-) ja uwielbiam gotować niuni :tak: O wiele bardziej niż nam samym :-p

ikaa może mała pogodynka Wam rośnie :-D

makuc u nas z tym wstawaniem też ostatnio było i schemat podobny - na pasy załączyla taki alarm że pewnie pół dzielnicy słyszało. Ale ja jestem straszny uparciuch (pewnie jeszcze nastolatkowy okres buntu przechodze :rofl: ) i jak ona na pasy nie to ja dawaj pasy byc musza i basta. I po dwóch takich "akcjach" odpuściła bo zobaczyła ze nic nie wskóra. Teraz mamy etap "musze mieć zajętą roczkę" ;-) a dzisiaj podczas podwieczorku usilnie próbowała włożyć łapke do miseczki. Ostatecznie jedzenie wyglądało tak, że ona sobie wybierała większe kawałki gruszki i wciągała sama łapką, a ja resztę jogurtu z owockiem podawałam łyżeczką. Nie ma to jak dobra współpraca ;-)

Natolin ja tak samo,jak musze to gotuje,wolę sprzątać no ale niestety Lenka wiecznie słoiczków jadła nie będzie i w końcu nastąpi magiczny okres gotowania codziennie:-(

reklama
a moja niunia jakoś specjalnie nie patrzy na TV wyjatkiem jest pogoda ;-). JAk jej włącze mini mini to nawet nie spojrzy. Chyba jest przyzwyczaiła że ciagle TV włączone na TVN 24 albo style albo normalny TVN i mama słucha w ramach radia.

Do góry