reklama
dawidowe
Fanka BB :)
ja też nie przywiązje uwagi do centyli a oczytuje je tylko dla ciekawości. Generalnie niunia jest na 50 w wadze i cm. 9200 kg i 73 cm. A pamiętam jak długo była poniżej 3 centyla. Tylko co chcieć jak zaczynała od 44 cm i 2140 kg ;-). Już niedługo poczworzy wagę.
Z tego,co pamiętam,to Spock pisał,że generalnie dzieciaczki z mniejszą waga urodzeniową szybciej podwajają i potrajają wagę,jakby chciały "nadrobić".Te,które rodzą się większe,bardziej na luzie podchodzą do tematu;-)
.
A co do nas,to i M. i ja raczej "drobnokościści"
.M. zawsze jak szczypior wygląda- ani grama tłuszczu,choc objada się słodyczmi itp.U mnie już gorzej...jako dziecko byłam strasznym pulpetem,potem,tak mniej więcej- 6- 25 lat byłam chudzielcem,a potem znów pulpet i strasznie ciężko mi zgubić te kilogramy,mimo Euthyroxu...A z tarczycą to ,niestety,z mojej strony rodzinne,b. dużo osób u nas na to choruje...stąd moje obawy...
(((

A co do nas,to i M. i ja raczej "drobnokościści"
ELWIRKA 25
Mamuśka
dawidoweu to moja juz poczworzyła
margerrita
Fanka BB :)
moj moich tez nie chce 
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja tylko na chwile, zeby powiedziec, ze Pawel dokonal dzis rzeczy niemozliwej, bo zjadl CALEGO banana 
:-)
Jesli natomiast chodzi o centyle, to jakos nie przywiazuje do nich wiekszej wagi. Jest caly czas na 25tym i raczej na pewno potroi wage urodzeniowa za 3 tygodnie. Ale gdyby nie potril, to tez nie bede plakac.

Jesli natomiast chodzi o centyle, to jakos nie przywiazuje do nich wiekszej wagi. Jest caly czas na 25tym i raczej na pewno potroi wage urodzeniowa za 3 tygodnie. Ale gdyby nie potril, to tez nie bede plakac.
natolin gratuluję!!
)
Ja od tygodnia też zaczełam podawać moje zupki i Werci nie robi różnicy...ona ogólnie jest otwarta na nowe smaki.....jedynie z chlebem mamy problem bo nie bardzo chce jeść a do ręki to już w ogóle nie ma mowy...chwyta i kuleczki sobie z niego robi:////
Mam pytanko czy można już dawać świeżego pomidora czy lepiej poczekać bo może uczulic?
Ja od tygodnia też zaczełam podawać moje zupki i Werci nie robi różnicy...ona ogólnie jest otwarta na nowe smaki.....jedynie z chlebem mamy problem bo nie bardzo chce jeść a do ręki to już w ogóle nie ma mowy...chwyta i kuleczki sobie z niego robi:////
Mam pytanko czy można już dawać świeżego pomidora czy lepiej poczekać bo może uczulic?
reklama
Podziel się: