reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

u nas jedno ale to tylko z tego względu, że Alicja nie trawi zup i mimo moich usilnych prób nie da rady jej namówić na ich jedzenie.

reklama
Kochane ja tak na szybcika, mam pytanko ile razy w ciągu dnia Wasze pociechy piją mleczko? Bo Julka pije 3 razy, więc 2 dania nie przejdą. Ale jakbym jej odjęła to popołudniowe mleczko to wtedy mogłyby być te 2 dania! Pozdrawiam Was cieplutko!!

paolcia moja pije mleko 3 razy dziennie w tym 2 razy kaszkę i czasemw nocy mleko, je 2 dania + obiad z małżem ale to tak w sumie tyle co nic, jakiś deserek je i jeszcze drugie sniadanko. z tym że mleka nie pije dużo. tylko czasami 180 wypija

Ja jakbym dawała drugie danie po południu,to znów podwieczorek- czyli jogurt i owoce- by się nie "zmieścił w schemacie".A poza tym u nas podobnie jak u Makuc- zupy to nie jest to,co tygrysy lubią najbardziej...:no:.Czasem daję jej zupe,jak ugotuje dla nas,ale to są same warzywka i mięsko dla niej,bez "wody",bo by nie przeszło...

reklama
:-)
a dzisiaj zrobiłam po raz pierwszy jajeczniczkę z jednego jajka i co?
zjadł ze 4 łyżeczki (ok.1/3 jajka) i koniec... :baffled: a naprawdę dobra była

a wczoraj w biedronce poczytałam składy pasztetów i jednak nie będę próbowała ich podawać:no:

Do góry