reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
ones mój jada bo starsza jada, ale on nie zje dużo, jak np są te czekoladki z Kinderów to zje albo kostkę albo pół takiej wąskiej czekoladki, ciastek nie lubi z czekoladą, bardziej wafelki, albo herbatniki.

ONES Alicja takowych rzeczy niet ale to nawet nie ze względu na alergię ale na to, że czekoladowe "bajery" do jedzenia są dla niej za słodkie i czasami jak wysępi np. kawałek czekolady to bierze go do buzi i wypluwa mówiąc "bleah".
Zresztą ona ogólnie asłodyczowa jest i jedyne co lubi to herbatniki, paluszki i lody wodne ;-) nawet jogurtów słodkich nie chce jeść :cool:

moja próbuje już wszystko ale jakos szału nie ma. Jedyna rzeczą na która ma faze i nie ukrywam że jak wracamy że żłobka to tylko dzieki temu siedzi grzecznie w wózku to są mamby i lizaki. Tu niestety przegiełam ale też nie je tego cały dzień tylko w drodze powrotnej.

Ones u Nas ze względu na alergie nie dajemy czekolad, ciastek czekoladowych, nic co z czekoladą ale białą jej kiedyś dałam spróbować, szału nie było. Moja to ciasteczkowo/biszkoptowy potwór, lizaków, lodów, gum nie je.

reklama
A u nas wszystko co słodkie jest pyszne:-)
Poznała słodycze bo Kamila je.
Wiadomo w rozsądnych ilościach.
Jedyne co to nie lubi lodów.
Czasem popołudniu przyjdzie stanie pod szafką gdzie są słodycze i mówi "mamunia coś dobrego":-)
Ale tak po za tym to ładnie je wszystko także jest ok.;-)

Do góry