dawidowe
Fanka BB :)
to moja wczoraj
6.00 mleko modyfikowane 260 ml
9.00 jajko na twardo + plaster szynki + duży pomidor + cebula
12.00 jak wstanie zjada mały serek truskawkowy
14.00 kotlet z kurczaka + frytki pieczone w piekarniku + duży ogórek taki do kiszenia. (ogórka zjadła, kotleta pół a frytki podziubała
16.00 jakies owoce
18.00 260 ml mleka mm
To jest jeden z dni że zjadła bardzo dużo
bo normalnie to tego połowę.
dużo pije kompocików, soków rozpuszczanych tak aby zabarwiło wodę bo samej to nie wypije. Słodycze różnie głównie paluszki bez soli, chrupki ale czasami bo nie chce, chyba żelki i mamby ale to nie mam codziennie na nasze szczęście.
6.00 mleko modyfikowane 260 ml
9.00 jajko na twardo + plaster szynki + duży pomidor + cebula
12.00 jak wstanie zjada mały serek truskawkowy
14.00 kotlet z kurczaka + frytki pieczone w piekarniku + duży ogórek taki do kiszenia. (ogórka zjadła, kotleta pół a frytki podziubała
16.00 jakies owoce
18.00 260 ml mleka mm
To jest jeden z dni że zjadła bardzo dużo
bo normalnie to tego połowę.
dużo pije kompocików, soków rozpuszczanych tak aby zabarwiło wodę bo samej to nie wypije. Słodycze różnie głównie paluszki bez soli, chrupki ale czasami bo nie chce, chyba żelki i mamby ale to nie mam codziennie na nasze szczęście.
) do tego pomidorek bo ogórkiem gardzi, no chyba że małosolny, to zje :-)
;-), biszkopty (to może jeść tonami
) i od czasu do czasu chrupaczki ryżowe i to właściwie tyle ze "słodyczy". Nie zna smaku czekolady ani żadnych lizaków, żelków czy innych słodkości
W głównej mierze ze względu na alergie, ale też nie chciałam żeby od małego zasmakował w słodyczach bo cukier jest uzależniający, niestety...
;-)
Z tym, że ja nawet nigdy takiej na talerzu nie miałam, więc może stąd ta niewiedza