Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jedynie jabłko pokrojone w kawałeczki sobie zje. Za to lubi takie koktajle owocowe, tak więc zawsze wrzucam owoce do blendera do tego jogurt naturalny a potem on to wypija albo je łyżeczką. U nas też są owoce w słoiczkach jeszcze, stwierdzam że wolę takie dać niż żadne a na siłę i tak dziecku nie wcisnę kawałków owoców. Koktajle i te słoiczkowe to on z chęcią je.ONESMILE z moja to jest tak tzn bylo ze u tamtej niani jadla warzywa i owoce bez problemu ( ja robilam!) jak w domu jej dalam to bleee. ciekawe czy zje obiad zrobiony przez nianie??? a tak wogole okazalo sie ze ta niania ma 3 lata mniej niz ja) ma 3 dzieci 4.6.9 lat. puki co wydaje sie ze ma " jaja"
a moja sloiczki je wszystkie a z warzyw w domu to ziemniaczki, fasolka zielona, czasem zolta, a tak kluchy, ryz.
???To ma spust :-)mi teżdziulka - super podejscie tej nowej niani. Mnie sie bardzo podoba

zresztą sama innego niż z pudliszek nie kupuję, bo jak by nie patrzeć to skład większości nie przemawia za ich właściwościami zdrowotnymi.
Arbuz mu nie podchodzi, odrazu wypluwa. Teraz chce mu kupić borówki amerykańskie, mam nadzieje że podpasują i nie uczulą