Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Świetny wątek, po wakacjach pewnie będzie tutaj goraco. My tez odmalujemy sypialnie i będzie kącik dla malucha.... Co do noszenia, tulenia całowania zgadzam się z ivi w 100%. Zreszto każde dziecko jest inne i jedne potrzebują więcej bliskości inne mniej...ale dziecko trzeba tulic i nie bac się okazywania czułości
Oo tak jeszcze troche i trzeba bedzie zabrac sie za szykowanie kacika dla malenstwa
Gdybym sama mogla to juz by remont byl i pokoj wspolny ze starszym bratem ale musze poczekac na checi meza..
Ja wstępnie planuje stonowane barwy. Białe mebelki i blekitnoturkusowe ściany. Mąż chce położyć w pokoju jasna wykładzinę ale to jeszcze nie potwierdzone. Aktualnie mamy tam orzechowe panele także też by pasowało i do tego jakiś jasny dywanik, ale on nie wiadomo czemu uparł się na wykładzinę.
Afrodyta, zdecydowanie stawiam na stonowane kolory w ubraniach, akcesoriach i kolorach w pomieszczeniach. Nadmiar kolorów mnie przytłacza..
W mieszkaniu mam nawet same jasne wykończenie, podłoga biało szare panele, szafy białe inne w jasnym drewnie tak samo jak drzwi, łazienka krem, jasne ściany jedynie kuchnnia i stół jest wenge..
My mamy w pokoju dziecka taki jasny prawie róż a na to wrzucone kolorowe naklejki z Kubusiem puchatkiem i to robi świetna robotę a maluch to uwielbia na podłodze obowiązkowo jasne panele i mały dywanik , a mebelki zwykle z klupsia i jestem z nich bardzo zadowolona teraz dla starszaka zamówiłam jedynie inne łóżko . A zabawki kolorowe i tak sie zrobią goście prezenty robią swoje