reklama

Kącik maluszka

reklama
Właśnie maluję pokój dziewczyn na turkus, a w zasadzie to szmaragd Magnat ale jak dla mnie to jedno
i to samo;-) ;)
Taki kolor dokładnie: Chociaż musiałam rozcieńczać bo farba okazała się ciemniejsza niż na zdjęciu
2v1xhg4.jpg

Tylko jedna ściana będzie taka, bo niestety pokój jest dosyć ciemny więc reszta pójdzie na biało. Łóżko już kupiłam takie podwójne wysuwane,szafy też mam, jeszcze coś na kształt takiego kącika planuję dziewczynom zrobić:

2wrjdl5.jpg

Namalowałam drzewko na ścianie, płotek kupiłam w castoramie i pomalowałam, dzisiaj będę malowała ławkę- zobaczymy jak wyjdzie;-) ;)

Mama czwórki mam tą farbę w pokoju małej. Powiem Ci że jaśnieje jak wyschnie. i co ciekawe jak jest pochmurno jest bardziej zielonkawa, a jak daje w nią słońce to raczej niebieska.

Mama czwórki jak już tak szalejesz to zapraszam też do mnie :D oczywiście do pomocy, bo mój ślubny w domu jest 5-7H na dobę i jak tylko słyszy malowanie to ucieka [emoji14]

Milagros użyj słowa tapetowanie to albo szybciej pomaluje albo jeszcze szybciej ucieknie z domu[emoji6] jest pewne ryzyko.

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Mama czwórki a jak to malowalas pochwal się[emoji6] w sensie miałaś szablon jakiś?

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Emalka myślę że i jedno i drugie wywoła taki sam efekt :-D

Aob ja myślałam żeby kupić naklejke na ścianę, drzewko z sowami, na allegro oglądałam bo niestety z malowaniem samemu wymaga to precyzji a i pomysłu a ja jak czegoś nie widzę już w efekcie końcowym to ciężko mi sobie wyobrazić wcześniej jak to może wyglądać :-)

Maluję pokój w sensie , że mój ślubny maluje, a ja mu kibicuję i ewentualnie doradzam:-D Tak poważnie to faktycznie mój chłop robi większość , ja maluję tylko takie drobne rzeczy jak ten płotek, ławkę, czy drzewko. A co do drzewka, to małżonek możliwie rysuje więc naszkicował na ścianie, a jatylko wypełniłam. Jak już skończymy to wrzucę jakąś fotę,ale kiedy to będzie tego nie wie nikt bo jeszcze musimy dokończyć malowanie, potem wymiana paneli, złożenie mebli, układanie ciuchów, dekoracja. Trochę zejdzie.

reklama
Milagros ja chciałam konkretnie takie jakie Mama czwórki wstawiła czyli trochę inne niż z tymi sowami a i naklejki chyba trochę kosztują a tu farbę mam pędzle też tylko nie wiem jak się zabrać za to...

Mama czwórki to jeszcze sporo zostało i oby szybko poszło!

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry