reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik maluszka

Aob bo to co mama 4 dodała jest cudne :-)
Nie pamiętam jaki był koszt naklejki..
U nas w sumie nie ma opcji urządzenia takiego kącika wiec samo drzewko mogłoby smutnie wygladac :)

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Ale pięknie. Robota wre :) u nas mebelki skrecone. Jeszcze jeden regal ma byc w przyszłym tygodniu. Zaczelam pranie. Jutro prasowanie. Jak całość ogarne to na pewno się pochwalę fotkami

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Widze ze wszedzie rusza do przodu no to czekamy na efekty ;)

A u mnie tozowej farby nie bylo i lozeczko chyba bedzie biale za to musze cos wymyslec na sciane nad nim zeby nie bylo tak smutno :)
milagros a moze namalowac drzewo a tylko sowy przykleic? Taniej bedzie tylko wlasnie naszkicowac

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Kejti w sumie to nie głupi pomysł :-) nie pomyślałam w ten sposób. :)
Jak już ślubny raczy się zająć malowaniem to coś podzialam, a póki co cisza.. ;)

To może zamiast różowego łóżeczka te prześcieradła z falbankami w kolorze ? Do szarego i białego to ten róż i turkus super będą pasować :-)

Emalka z naszymi zdolnościami to jakbyśmy zaczęli jutro to może do przyszłego listopada byśmy zdążyli [emoji23]

Swietny film. Milagros to bedzie drzewko na roczek :d
Ja malowac nie bede bo nie umiem. Moja siostra za to architekt wnetrz i kursow rysunku i malowania udziela to by cos skrobnela ale ze mieszkanie wynajete a i ja pomyslow nie mam to nie bede jej zatrudniac:d swoja droga powiedziała ze rozowe lozeczko to kicz
Milagros musze pomyslec o tej falbance

Netta no kilka razy trzeba sprawdzic jak to z ta toksycznoscia farby jest
A ja plakaty mam wydrukowane bo 4 puste haczyki nad julka lozkiem ale nie moge zebrac sie zeby isc po ramki

Mypinkplum na tym blogu sa plakaty do pobrania i druku

Kejti z tym kiczem to zależy co kto lubi i o całokształt pokoiku :)

Joasia strona jest super, i wydaje mi się że taniej niż na all. :-) muszę mężowi pokazać jak wróci :)

reklama
Joasia ale ladne te drzewka!:)

A ja melduje ze lozrczko pomalowane i nawet pierwsze pranie zrobione. Pocisnelam dzisiaj

Do góry