reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

Śliczny pokoik :tak: Widze że młody ma na czym jeździć :-D

A co do gabarytu torby... sporo rzeczy na początek trzeba mieć, a najlepsze jest, że ostatnio położna powiedziała, że najlepiej żebym ze wszystkim zmieściła się do tej małej szpitalnej szafeczki :-D żeby torba na ziemi pod łóżkiem nie stała!

reklama
Candy6 - uważaj z tym nic do jedzenia, bo czasem dieta szpitalna nie jest najlepsza dla matki karmiącej - ani ilościowo ani jakościowo ;-)

no ja pierwszy raz bede w szpitalu:sorry: i tak myślałam że najem sie tym jedzeniem szpitalnym , bo kurcze nie będzie miał mi kto dowieść am am :zawstydzona/y:, jakoś się przemęcze jak nie będzie wyjścia :-D:-D

Ostatnia edycja:
cady a rodzice albo Twoj D cię odwiedzać nie bedą?? Zreszta w szpitalu na pewno jakis sklepik jest wiec zawsze jakies cos kupisz w razie draki.

A co do jedzenia szpitalnego wszystko zalezy od spzitala ja lezalam w takim w którym jedzenia dawali w miskach dla psa takich metalowych (na kolacje zawsze chleb z masłem i nic wiecej;/)
jaki i w takim w którym jedzenie bylo pyszne na sniadanie buleczki,dzemik,szyneczka.Na drugie zupka miesko itp.Wiec wszystko zalezy.

acha:szok: blee
no mi nikt nie dowiezie bo to za daleko , no ale pewnie będzie tam jakiś sklepik , to bym sobie cosik kupiła ..

ccaroline85 cudny pokoik :tak: śliczniusi. Troszku zdołowały mnie wymiary walizki bo mam taką małą torbe a full rzeczy chyba musze to wkońcu spakować ;-) Co do kubeczka i sztućcy to ja też biore, no i nie zapomnijcie papiru toaletowego :-D bo tego na pewno nie ma ;-)
Dziękuję :) Walizka spora, ale co zrobić jak tyle miejsca zajmuje szlafrok!! A papieru nie biorę jedynie ręcznik papierowy, więc w razie czego zastąpi papier :)
Śliczny pokoik :tak: Widze że młody ma na czym jeździć :-D

A co do gabarytu torby... sporo rzeczy na początek trzeba mieć, a najlepsze jest, że ostatnio położna powiedziała, że najlepiej żebym ze wszystkim zmieściła się do tej małej szpitalnej szafeczki :-D żeby torba na ziemi pod łóżkiem nie stała!
Oj ma ma na czym jeździć:-p

Candy jeżeli bedziesz faktycznie rodziła w Policach to sztućców nie bierz. Kubek owszem, bo wody niegazowanej wypijesz kilka litrów. Weż zapas wody , sucharki bezcukrowe do pochrupania. Po porodzie dieta. Ja po CC najpierw głodówka, pózniej dostałam kubek kleiku na wodzie i sucharki. Kolejno znów sucharki i kasza manna na mleku. Dopiero następne posiłki były normalne. Zawsze rano i wieczór 2 kromki chleba + masło + wedlinka dobra ,raz był pasztet, zawsze porcja dżemu lub miód z kromką tostowego. Na drugie śniadanie jogurt lub kisiel.Do picia do wyboru kawa zbozowa, herbata .Obiady dwu daniowe smaczne+ kompot.Sklepik jest ale trzeba wyjśc na dwór, a płaszcz i buty mi mąż do domu zabrał bo tak kazali.A i weż sobie miękki papier toaletowy bo szpitalnego nie brakuje ale jest gruby i sztywny.

reklama
a dzięki:-)
a płaszcz i buty nie można zanieść do szatni??

ja tam mam nadzieje że chłop będzie mógł nocować gdzieś mi się o uszy obiło że może w sali, a na te nr tel co mi dałaś nie mogę się holercia dodzwonić :// chyba pielęgniarki takie zajęte hehe

Ostatnia edycja:
Do góry