reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

Pokaże Wam pokój naszej Hanki....
trochę jeszcze nie ogarnięty do końca, ale mebelki ustawione:-D
Czeka mnie jeszcze układanie ubranek i zabawek i przyklejenie dekoru na ścianę.....ale na razie musze lezec nadal
20sbck.jpg

i3roma.jpg

wuosn7.jpg

reklama
Przepiękny pokoik, tylko pozazdrościć komfortu osobnego pokoju dla maleństwa, my niestety musimy się podzielić sypialnią z kruszynką, bo starsze mają swój pokój i trzeci lokator już im nie pasował, a pokój dzienny dla gości musi być bo rodzinka dość liczna i często nas odwiedza :)

Ale gratuluje gustu i dzidzia na pewno będzie się w nim dobrze czuła.

Polka to mile co mówisz.
Na razie brakuje tam jeszcze kilku szczegółów...ale na scianach będzie jeszcze dekor z takimi małymi słodkimi różyczkami i jeszcze kilka jakiś dodatków, typu lampeczka nocna itp.

Ale jak się Hania urodzi to i tak w pokoiku zostaną pewnie tylko meble i przewijak, a łózeczko przestawimy do naszej sypialni....bo jak mam karmic w nocy to nie bedzie mi sie chcialo wstawac do drugiego pokoju, a poze tym chyba bym sie bala, zeby malutka spala sama. Jak bedzie starsza to ją przeniesiemy do jej pokoiku na dobre.
Ze starszym synem tak zrobilam i wydaje mi sie ze to dobre rozwiązanie. Ignas mial 10 miesięcy jak wyprowadzil sie ze swoim łóżeczkiem z naszej sypialni.

Pokój dla prawdziwej księżniczki :-D
Ślicznie będzie miała.
u nas jak u polki_84 - chłopcy mają swój pokój a my sypialnię z Malutką podzielimy na razie, a potem sami wyprowadzimy się do dużego.
Z resztą z każdym dzieckiem dzieliliśmy na początku pokój, żeby w nocy było bliżej ;-)

reklama
Do góry