reklama

kąpiele dzieciaczków

Na wylatujace kupki to chyba nie ma zadnej dobrej pieluszki...w kazdej sie to zdaza...Gdybym pokazala Wam fotki jak potrafi usrac sie dziecko to takie :szok: oczy byscie mialy...Jak powysylalam kiedys znajomym to co niekturzy mysleli ze w cos wpadla:-D:-D:-D:-D

reklama
A mój syneczek korzysta z Pampersów bo mamy dość spory zapas , niestety zdarza się że wyleci to i tamto bokiem :dull:, obydwoje z tatusiem stwierdzilismy ze pampersy sa przereklamowane .. propo rozmiaru uzywamy 2, ale wczoraj polozna stwierdzila ze ma nadzieje ze te nam sie koncza bo musi miec juz wieksze :-) takiego to duzego chlopczyka mamy :) za tydzien skonczy miesiac a polozna twierdzi ze on wyglada jakby mial juz 2 m-ce :cool2:

Ja od poczatku jade na pampersach i nie mam żadnych uwag. Kupa nie wyleciała ani jedna a potrafiła niezłą minę strzelić :-D No i na szczęście uczulenia żadnego nie ma.
Jak dwójki będą też ok to chyba nie będę kombinować i się przesiadać na coś innego.

A ja mam pytanko a propos pampersów - jakich chusteczek używacie i czy macie doświadczenia z kilkoma rodzajami?

Ja pierwszą paczkę miałam pampers sensitive. Jak dla mnie zapach odrzucający, choć mojemu ukochanemu pasował. Teraz mam lawendowe. Są oki, ale nie wiem czy jestem jakoś super zadowolona. Nie mam żadnego porównania. Dzisiaj kupiłam Nivea (nazwa chyba coś tam z kremem - soft). Jeszcze nie używałam ale na pewno wypróbuję.

A których z Nivei używasz? Bo z tego co widziałam w sklepie są trzy rodzaje. Jeszcze jakieś sensitive i fresh-lotion (lub coś w ten deseń :-D)

P.S. Znowu Kotku spotykamy się nocną porą na forum :-)

Ja mam wszystkie 3 rodzaje na razie wypróbowałam soft i fresh i są super. Mój mąż kupił sensitive a szkoda bo są bezzapachowe, ale wybaczam mu bo może sie nie znać w tej kwestii.
Ano siedze po nocy zamiast przespać sie do nastepnego karmienia ale to uzaleznienie od forum nie daje mi zasnąć :-D.

nivea soft:tak: innych z nivea nie próbowałam. pampers te zwykłe też ujdą. dzidziś odpada - każda chusteczka z innej parafii chociaż w jedym opakowaniu (różnią się zarówno grubością jak i nawilżeniem). nie narzekam też na baby dream, kupione w niemczech (nie wiem czy w rossmanie przypadkiem nie ma)

My używamy zwykłych zielonych Pampers. I są super (dodatkowa zaleta - można je kupić w jumbo pack, wychodzą nieco taniej). Próbowałam też Pampers sensitive i nawet mini paczki nie zużyłam - przedziwny odorek :eek:

reklama
Pampers zwykle dla mnie super,pieknie pachna ,sa mieciutkie i dobrze nawilzone,nie uczulaja mojej malutkiej...sensitive tez ok ale zapaszek feeeee...
Natomiast odradzam huggies ,jakies taki papierowe,sztywne,okropne...
J&J tez fajne,ladnie pachna,jakosciowo podobne do pampers...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry