• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Ppatqa u mnie świetlik zdał egzamin. Jeszcze w zeszłym tygodniu zanim zaczęłam przemywać oczko Bartka, rano dolną powiekę mial całą oblepioną, a teraz jużpo kilku zabiegach cisza. Nawet jak masuję, to nic się nie dzieję. Może to u mnie wystarczy.

A i dicoflor pomógł, bo kupe robi co drugi dzień, ale normalną i sam :rofl2: A nie dam się zastraszyć teściowej, że dziecko co nie robi kupy codziennie jest chore (tak mi wmówiła przy Martynce, konsultacje u chirurga prawie załatwiała :szok:) Mamusia teraz jest mądrzejsza, to już wody z mózgu nie da sobie zrobić :rofl2::rofl2::rofl2:

EWELA nie wiem co doradzic Moze herbatka PLANTEX na moja dziala i jest wielka kupa po tym w ciagu kilku godzin :-)

Ja juz o tej kapieli myslalam i chyba sie zaniedlugo skusze A eszcze Oliwka bardzo lubi sie kapac :-)

Dziewczyny a jak to jest z ZIELONYMI KUPKAMI ?????/
Moja pierwszy raz taka zrobila Nie wiem czy to po wczorajszej kaszce Choc jej dalam niewiele Czy po tym nowym mleku Wiem ze kiedys pisalyscie aby jedna taka kupka sie nie przejmowac ale bede ja obserwowala Jak myslicie kiedy jest zle z tymi zielonymi kupkami ???????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry