reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

Lena, jak by mój diabeł pił z butli cos po za mlekiem to by było super, ale on nawet mleko pije tylko przez sen.

reklama
Dziewczyny czy dawałyście już swoim maluchom banana, ale takiego zwykłego a nie słoiczkowego? Jeśli tak to (wiem że to pytanie może zabrzmi dziwnie) czy nie zaniepokoiło was coś w wyglądzie kupy po takim bananie?

Dziewczyny czy dawałyście już swoim maluchom banana, ale takiego zwykłego a nie słoiczkowego? Jeśli tak to (wiem że to pytanie może zabrzmi dziwnie) czy nie zaniepokoiło was coś w wyglądzie kupy po takim bananie?

mój często jadł banany ale ostatnio lekkie zatwardzenie więc kilka dni nie podaje, a co z Kasi kupką ;) ?

Maja jadła zwykłego banana, a po nim można podłużne robaczki w kupce spotkać;-)

No właśnie te czarne nitki...myślałam że zawału dostanę jak je zobaczyłam.Uspokoiłaś mnie gosiagro:) A zatwardzenie miała też, ale do tego do się już zdążyłam przyzwyczaić. Niestety Kasia jest póki co bezglutenowa z racji na podejrzenie alergii, tak więc jedyne kaszki jakie może jeść to ryżowe i kukurydziane, a one niestety działają zapierająco. Ostatnio eksperymentuję z kaszką jaglaną (póki co kupki są trochę zielone:/ ), buraczkami i dopajaniem w ciągu dnia....może to pomoże.
Kasiek 1983 - ja to chyba niedługo zostanę specem od kupek:) tak się zawsze im przyglądam i analizuję:) Kiedyś z takiej analizy wyszły niezłe jaja bo znalazłam w kupie "58" - taki napis. Patrzę a tam "58" :) potem mi się przypomniało że poprzedniego dnia Kaśka dorwała jakąś kartkę, którą jej wyrwałam jak tylko to zobaczyłam, ale najwidoczniej już coś zdążyła skonsumować:)

To może wina kupka?? Mam taki najzwyklejszy kubek z plastikowym dziubkiem, albo poczekam jeszcze parę dni i znów spróbuje, skoro on taki "opóźniony" to może i z kubka też zacznie później pić.

reklama
wiem, że temat już był poruszany ale można uaktualnić. Proszę napiszccie co w ciagu dnia zjadają wasze maluszki?? Co dajecie na sniadanie? Mój kaszki nie chce, jogurtu nie może bo strasznie ulewa po nim i nie wiem co mu dawać rano, bo cyc to troszkę już chyba za mało???

u mnie poza cycem jest przed spacerem owoc (duzy słoik lub sama robię), potem jest obiad (sama teraz robię) i po kąpieli jest kaszka. Czasem jakieś ciasteczko lub chlebek z masełkiem.

koriander jakie pieczywo dajesz Lilusi?

Do góry