patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kochasel mysle ze moze to zalezec od tego ze piersi sa bardziej rozgrzane noca-kocyk,kolderka itd...no i tez czesto zalewalam sie mlekiem bo jak spalam to kladlam sie na bok i przygniatalam cycuchy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i tym sposobem mamy dłuższą przerwę i możemy pospać 
:-) Michał obudził się ok północy. przyssał mi się do piersi, opróżnił ją, ale jeszcze mu było mało. ponieważ tą obolałą piersią nie chciałam go karmić, dałam mu ściągnięty z niej pokarm. Mały się najadł i po jakimś czasie zasnął (choć nie bardzo mu to było w głowie) i spał do rana
rano juz podałam mu drugą pierś. ból troszkę mniejszy, ale mimo wszystko jeszcze nie zagojona brodawka
no cóż, chyba potrzebujemy czasu... tylko z tą ropą nie wiem, czy nie iść do lekarza albo położnej
(dzisiaj rano już był strupek, więc może po porstu przeczekać?)
Poza tym zauważyłam, że najwięcej mi wycieka jak gdzieś wychodzę. No koszmar po prostu - raz mi już przeciekło na bluzkę jak pojechaliśmy do sklepu i Mąż prowadził wózek, a ja szłam z założonymi rękoma aby ukryć plamy
, a wczoraj poszliśmy sobie do knajpy i po prostu w pewnym momencie poczułam że cycki mi zaraz eksplodują, a potem ulga i taki powolny wyciek... Na szczęście już się wycwaniłam i jak wychodzę to też dwie wkładki zakładam. ;-)