Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na nocnym karmieniu (po 5 godz snu) Maciek zjadl tylko z jednej piersi i juz byl najedzony. Ledwo mu sie udalo to przelknac, bo pod duzym cisnieniem lecialo ;-) No i tak druga piers mi pekala w szwach do rana. Postanowialm nie sciagac tego laktatorem, bo wiedzialam ze maly obudzi sie ponownie za 2 godziny i po sciagnieciu pokarmu mialby go znacznie mniej. A tak to obudzil sie rano i znow dossal do obydwu piersi 
Mam metlik w glowie juz, nie wiem co jesc aby bylo dobrze. W kolko powidla jablkowe, serek bialy, czasem serek zolty i szynka. Wczoraj zaszalalm z parówkami drobiowymi
i to chyba od nich te kolki. Zasadniczo jem jedno i to samo, ale chcialabym wprowadzic jakis nowy bezpieczny produkt aby jakies urozaicenie bylo do kanapekWczoraj i dzis mecza nas kolki w godzinach poludniowych. Wydaje mi sie ze to przez to co ja zjem na kolacjeMam metlik w glowie juz, nie wiem co jesc aby bylo dobrze. W kolko powidla jablkowe, serek bialy, czasem serek zolty i szynka. Wczoraj zaszalalm z parówkami drobiowymi
i to chyba od nich te kolki. Zasadniczo jem jedno i to samo, ale chcialabym wprowadzic jakis nowy bezpieczny produkt aby jakies urozaicenie bylo do kanapek

a ja słyszę tylko głośne GULP, GULP, GULP
Do tego pracuje całym ciałem, posikac sie można!
Mówiła też, ze latem własnie, jak jest goraco, dzieci częściej jedzą, ponieważ chce im się pić.
tak to stworzyła natura i chyba tak powinno być :-)