reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

Ja czytalam,ze po roku mozna wprowadzac powoli mleko krowie.Na razie Mai nie podawalam,jakos tak o tym nawet nie myslalam.
Mleko podaje Nan2,ale po roczku przerzuce sie chyba na Juniora-zapytam jeszcze lekarza.

A kielki baaardzo lubie,zwlaszcza na kanapki-Mai jeszcze nie dawalam.

reklama
Nie Łaciate nie, bo własnie jest UHT. Daję pasteryzowane dlatego, że w procesie UHT mleko więcej traci.
Nic sie nie dzieje, żadnych uczuleń, ani brzydkich kup.
Wojciaszek tez wcześnie zaczynał z mlekiem. My takie mlekopije to i dzieci też.
Jakoś nie mam zaufania do mleka modyfikowanego, dla mnie to sama chemia. A poza tym i Wojciaszek i Stas mieli po modyfikowanym okropnie cuchnące kupki. A po zwykłym nic takiego nie ma.

Na przykład pijemy takie:
ROBICO Zimne Mleko Czyste Filtrowane 3,2% - Frisco.pl - supermarket online
MLEKOVITA Polskie Mleko świeże 3,2% - Frisco.pl - supermarket online

albo mleko Koneckie

Dobrusia juz jadła truskawki z ogródka. Na początku nie za bardzo jej smakowały, ale ostatnio wkładała sobie całe do buźki i mieliła z zadowoleniem :-D

Moja jadła truskawki... wcina z apetytem, widzi miskę z truskawkami, pokazuje je i krzyczy na mnie dać!!! :-D:-D nie ma żadnych reakcji...
a raz na jakiś czas, chyba nie zaszkodzi, jakby spróbowała mleka... ciekawe, jak po Danio czy innych budyńkach, czy pierdółkach, nic jej nie jest... :tak:

reklama
Do góry